HomeSocietatEl Moviment de Lluita del Delta de l'Ebre anuncia una acció reivindicativa...

El Moviment de Lluita del Delta de l’Ebre anuncia una acció reivindicativa al Trabucador

El Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre ha posposat l’acció reivindicativa a la barra del Trabucador per al pròxim 27 de març. Esta s’havia de fer este diumenge, dia 23, amb motiu del segon aniversari del temporal Glòria, però la situació de la pandèmia ho ha impedit.

L’objectiu del moviment és fer visible, una vegada més, la problemàtica del delta de l’Ebre i denunciar que el Servei Provincial de Costes hauria començat a treballar en la nova delimitació de la línia marítim terrestre.

La mobilització consistirà a dibuixar un gran SOS, el signe internacional d’ajuda. Des del Moviment criden a la participació de la ciutadania per fer viral el crit d’alerta del Delta.

L’acció del MOLDE també vol denunciar que, malgrat que encara no han rebut resposta a les al·legacions presentades al Pla de Protecció del delta de l’Ebre, el Ministeri ha començat a tirar endavant la nova delimitació de la línia marítima terrestre amb un encàrrec a l’empresa Tragsatec que ja hauria començat a treballar sobre el terreny.

“Tenim constància que hi ha treballadors que avui dia estan visitant finques properes a la línia litoral sense previ permís ni avís als propietaris d’estes mateixes finques. Un fet que considerem molt greu, al qual ens oposem i que farem tota la força que calga per a aturar-ho” han assenyalat.

Des del Molde denuncien que “les intencions del ministeri de començar el seu projecte de retirada, que cal pensar que marcaria el punt d’inici de la desaparició del Delta”.

L’acció reivindicativa es durà a terme a la barra del Trabucador, un dels espais més amenaçats del Delta amb el lema a ‘Protegim el Trabucador, Protegim el Delta’ i comptarà també actuacions musicals i una lectura de manifest.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies