HomeCulturaEl Museu de la Mar de l’Ebre acull l'exposició “Agrupació Musical Rapitenca...

El Museu de la Mar de l’Ebre acull l’exposició “Agrupació Musical Rapitenca (1946-2021): 75 anys de cultura musical”

El Museu de la Mar de l’Ebre acull l’exposició Agrupació Musical Rapitenca (1946-2021): 75 anys de cultura musical”, que mostra la trajectòria de l’entitat des dels seus inicis fins a l’actualitat, incidint en els moments més destacats de cada època.

Els mestres que l’han dirigida, com Cantallops, Mir, Amela, PascualCárcel, Sunyer, Fuster, Jorge, Naval i Alburquerque serveixen així de fil conductor per repassar la història de l’entitat i de la localitat. Per complementar tota la informació, l’Agrupació Musical Rapitenca ha cedit per a la mostra objectes de gran importància històrica, com antics uniformes, instruments i partitures.

L’exposició s’inaugura a la sala d’activitats temporals del museu el dijous 7 de juliol a les 19:30 hores amb cercaviles i concert al museu. Serà visitable fins al diumenge 28 d’agost, i l’entrada serà gratuïta.

L’AMR és una entitat de gran importància cultural, educativa i social dintre la localitat. La seua banda, amb els concerts i actuacions que realitza al llarg de l’any, aporta cultura musical de qualitat a la població. Juntament amb l’escola de música i la coral, implica un gran nombre de persones, i així va esdevenir un punt d’aprenentatge i de cohesió social a través de la música.

Segons la comissària de l’exposició, la doctora Isabel Asensi Moisés, “este fet estaria apuntant a la presència de bandes a la població des de fa uns cent cinquanta anys”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 48 = 51

Últimes notícies