HomeEsportsEl Nàstic de Tarragona supera per 0-5 al CD La Cava amb...

El Nàstic de Tarragona supera per 0-5 al CD La Cava amb dos gols del paülsenc Pol Prats

ESPORTS // El Gimnàstic de Tarragona de la Tercera RFEF, es va imposar al CD La Cava de Tercera Catalana per 0-5, en el seu penúltim assaig abans d’iniciar la temporada oficial. El conjunt grana va disputar aquest partit amistós que va servir per commemorat el noranta aniversari del conjunt del Baix Ebre.
En el partit disputat al Camp Nou de Deltebre, el tècnic grana Raül Agné va alinear un onze amb jugadors del primer equip i joves del planter que estan realitzant la pretemporada, i un dels protagonistes destacats va ser el d’avanter paulsenc Pol Prats, autor de dos gols.

Al minut 20 va arribar el primer gol després d’una jugada d’estratègia servida per Bonilla i rematada per Jannick, i el segon també a la primera part obra de Karim, destacant en aquest primer període les bones intervencions del porter local Josep Maria, responent als perillosos remats de. Bonilla, Òscar Romero i Pol Ballesteros.

Als 10 min uts de la segona part Pol Prats, que havia entrat al terreny de joc al minut 34 del primer període, va fer pujar el tercer gol al marcador, rematant des del segon pal un servei de cantonada. El meta local que va disputar la segona meitat, Pau Bertomeu, també va estar molt encertat, en evitar el gol a botes de Pol Ballesteros, fins en tres ocasions, i Cirkovic. En el minut 74, Pol Ballesteros va realitzar una bona jugada individual a la frontal de l’àrea per marcar el quart gol. Mentre que el paülsenc Pol Prats va tancar el marcador amb un doblet, després de culminar de primeres una bona assistència de Pol Ballesteros per sobre la defensa.

Al finalitzar el partit, el capità local Manel Tomàs, ha fet entrega del trofeu commemoratiu a Pol Ballesteros, que avui ha lluït el braçalet en la segona meitat. La junta directiva del CD La Cava va obsequiar als jugadors i staff amb un petit sac d’arròs del Delta.

Inauguració de les noves oficines del club

Coincidint aquest any amb el 90è aniversari del Club Deportiu La Cava, s’han inaugurat els nous despatxos del club. Una actuació que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Deltebre per tal que l’entitat disposi d’un espai de treball adequat per al seu dia a dia.

CD la Cava: Figo, Arnau, David Mora, Luis León, Raul Franch, Moi, Imanol, Guillem, Carles Pérez, Manelet, Dani Sáez. També van jugar: Cristian, Carles Bertomeu, Moisés, Pau Bertomeu (ps), Aleix, Ventura, Ferran i Raül.

Gimnàstic de Tarragona: Gonzi; Pol Domingo, Óscar Sanz , Trilles, Boaz, Karim, Bonilla, Monti, Jannick, Oscar, Fran Carbia. També van jugar: De la Peña, Pol Ballesteros, Robert, Cirkovic, Pol Prats, Del Campo.

Àrbitre, Sr. Genís Saborido Escurriola amb Didac Crespo Pérez i Dorian Rueda Botella a les bandes. Va amonestar per part del conjunt local a Raúl Franch (85′).