HomeJoventutEl nou Projecte Vincles d'Amposta obre una enquesta per conèixer les necessitats...

El nou Projecte Vincles d’Amposta obre una enquesta per conèixer les necessitats de les famílies amb infants i adolescents

El nou Projecte Vincles d’Amposta ha obert una enquesta dirigida a les famílies amb infants i adolescents amb la voluntat de conèixer quines necessitats d’informació tenen. A més de conèixer el número d’infants, les seves edats i els centres on estan escolaritzats, l’enquesta proposa a les famílies dotze àrees temàtiques, com afectivitat i sexualitat, ús de pantalles, orientació educativa o temps de qualitat amb família, entre d’altres, i permet que la persona que respon en prioritzi tres. Amb tota aquesta informació es prepararà el calendari d’activitats per al proper curs.

L’enquesta es pot contestar aquí.

Aquesta és una de les primeres accions que realitza el nou Projecte Vincles, que fins ara ha treballat amb famílies d’infants de 0 a 5 anys, que a partir de la tardor es transformarà en una Escola de Famílies que oferirà activitats per a famílies amb infants i adolescents fins els 18 anys. també s’emmarcarà dins del Pla Local d’Infància i Adolescència i té la finalitat de desenvolupar accions que fomentin el benestar dels infants, adolescents, joves i les seves famílies, millorar la convivència i el clima familiar.

El Projecte Vincles – Escola de Famílies s’emmarcarà dins del Pla Local d’Infància i Adolescència i té la finalitat de desenvolupar accions que fomentin el benestar dels infants, adolescents, joves i les seves famílies, millorar la convivència i el clima familiar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies