HomeEsportsEl nucli de tecnificació Priorat-Tortosa de judo aconsegueix tres medalles al campionat...

El nucli de tecnificació Priorat-Tortosa de judo aconsegueix tres medalles al campionat de Catalunya

L’Hospitalet de l’Infant va acollir el passat cap de setmana, una nova edició del Campionat de Catalunya junior de judo, i la Copa Tarragona aleví i infantil, amb participació de representants del Nucli de Tecnificació Priorat-Tortosa, que van competir a un excel·lent nivell.

En la categoria junior tres dels quatre judokes que van intervenir, van aconseguir pujar al podi, destacant la medalla de plata de Natalia Penas, en la categoria de -44 quilos. Arnau Masdeu en -60 es van penjar la medalla de bronze, mentre Julio Fernández va perdre el segon combat de la seua lliga. Tambéva aconseguir la medalla de bronze, Àlex Besora en la categoria de -90 quilos.