HomePolíticaEl Partit Demòcrata incorpora 9 ebrencs a la llista pel 14-F

El Partit Demòcrata incorpora 9 ebrencs a la llista pel 14-F

El Consell Nacional del Partit Demòcrata ha donat llum verda a les llistes per concórrer a les eleccions del 14 de febrer. En total, el PDeCAT incorporarà 9 ebrencs a la llista, fent-la, amb paraules de Carles Luz, “completament transversal i amb representació de tots indrets de l’Ebre”.

Luz, que ocuparà el número 2 de la llista, ha manifestat la seua satisfacció per comptar amb una candidatura que combina experiència amb innovació, però sobretot, un equip amb solvència demostrada. “La gent que m’acompanya han dedicat gran part de la seua vida al seu municipi i territori, des de l’associacionisme i des de les institucions”.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha exposat que “és per a mi un honor poder tancar la llista a l’Ebre”. “La candidatura del Partit Demòcrata és la més preparada i solvent amb capacitat de governar”. En aquesta línia, l’alcaldessa ha manifestat que “Catalunya, les Terres de l’Ebre i Tortosa necessitem un govern preparat”.

Els nou candidats són els següents:

Carles Luz i Muñoz (Gandesa) té 49 anys, està casat i té dos fills i va ser gerent de l’empresa familiar des dels 25 anys. Als 20 anys va començar el seu compromís polític amb el projecte actual i després d’haver estat regidor, al 2011 va ser escollit com de alcalde de Gandesa, càrrec que ha revalidat fins ara. Es defineix com enamorat i apassionat de la nostra terra i ha estat president del Consell Comarcal de la Terra Alta i president de l’associació d’iniciatives rurals de Catalunya.

Teresa Moya i Giné (Amposta) és llicenciada en ciències geològiques. Ha participat en l’estudi de la regressió del Delta, directora per al IDECE, gerent del consorci LIDEBRE, gerent d’obres i urbanisme a l’ajuntament d’Amposta i responsable de l’oficina del delegat del govern a les Terres de l’Ebre. Actualment també és la presidenta del Partit Demòcrata a la comarca del Montsià.

Joan Carles Solanes i Samper (Sant Carles de la Ràpita) té 40 anys. És professor a l’institut Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya , tasca que compatibilitza amb la de regidor a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i conseller comarcal al Montsià. Actualment també és president local del Partit Demòcrata.

Meritxell Roigé i Pedrola (Tortosa) té 44 anys. És llicenciada en Dret i Ciències Polítiques. És advocada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa i professora del Departament de Dret Públic de la Universitat Rovira i Virgili i de la Universitat EUSES. Va ser diputada al Parlament del 2011 al 2017. Des del 10 de febrer del 2018 és l’alcaldessa de Tortosa, d’on ha estat tinent d’alcalde d’Urbanisme.

Carlos Serra i Ventura (Deltebre) té 35 anys i és diplomat en Magisteri, especialitzat en Educació Primària. Actualment és tinent d’alcalde i conseller al Consell Comarcal del Baix Ebre. És president local i membre de la direcció de l’àmbit d’Educació del Partit Demòcrata.

Anna Rehues i Grau (Els Reguers) té 34 anys, és llicenciada en ciències polítiques i advocada de professió. És l’alcaldessa dels Reguers des de fa 5 anys, i membre de la direcció de l’àmbit de Dret i Justícia del Partit Demòcrata. També és la secretaria del Grup d’Advocacia Jove de l’Il·lustre col·legi d’advocats de Tortosa.

Montserrat Pagès i Bordera (Tivissa) ha estat regidora a l’Ajuntament durant 12 anys, els últims 4 com a tinent d’alcalde. Les regidories que ha portat han estat la de Cultura, Festes i Servei a les Persones, i també ha estat Coordinadora de Serveis Socials entre Ajuntament i Consell Comarcal.

Carme González i Pujol (Corbera d’Ebre) té 44 anys i actualment treballa al Consorci Memorial de la Batalla de l’Ebre (COMEBE) com a Guia Turística i personal de sala als Centres d’Interpretació. És regidora a l’Ajuntament de Corbera d’Ebre des de l’any 2011 i l’any 2019 va encapçalar una llista en femení. És membre de l’AMPA de l’IES Terra Alta.

Miquel Trilla i de Bruguera (Prat de Compte) té 51 anys i és l’alcalde en funcions i tinent d’alcalde de Prat de Comte. És secretari del Col·legi Universitari per als Bachelors i els Màsters de la Universitat Europea, Principat d’Andorra així com docent universitari. És empresari dels sectors informàtic, turístic i vitivinícola.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies