HomePolíticaEl Partit Demòcrata reclama al govern espanyol que els nous trens...

El Partit Demòcrata reclama al govern espanyol que els nous trens Barcelona – València s’aturin a l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // Ferran Bel, secretari d’organització del Partit Demòcrata i diputat al Congrés, segueix portant i defensant les reivindicacions de les Terres de l’Ebre al Congrés dels 
Diputats.

Ahir va intervenir a la comissió de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per reivindicar que les noves freqüències entre Barcelona i València facin parada a l’Ebre. Ferran Bel, va lamentar “que el govern de l’estat espanyol menyspreï el nostre territori”. “Per què el govern de l’estat obvia sempre les Terres de l’Ebre?”, va preguntar. 

El diputat al Congrés va recordar que “el ministeri va prometre 4 trens Avant, per 
connectar amb l’AVE a Tarragona i Barcelona, i sols en va establir un, i a hores d’ara amb l’excusa de la Covid, no n’hi ha cap”. “Demanem que es recuperin també les parades dels EUROMED a l’estació de l’Aldea-Tortosa i l’establiment del tren Avant”, va afegir Ferran Bel.

El diputat també ha valorat “el silenci del partits a nivell territorial”, qualificant-lo de “decebedor”, i ha recordat que “quan no tenien responsabilitat sortien al carrer molt reivindicatius i ara s’amaguen de les decisions dels seus partits a Madrid”. 

Per això Ferran Bel ha acabat manifestant que “que el nostre país pugui decidir el 
seu futur i la seva independència segueix sent una prioritat del Partit Demòcrta, 
hem de poder gestionar directament les nostres infraestructures”, però el diputat 
ha posat de manifest que “mentrestant també hem de treballar per centrar el país i per arribar a acords que beneficiïn el nostre territori i la seua gent, i fer que l’Estat compleixi les seves obligacions i compromisos”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies