HomeSocietatEl perellonenc Josep Pallarés l'altre ebrenc candidat a rector de la URV

El perellonenc Josep Pallarés l’altre ebrenc candidat a rector de la URV

El catedràtic Josep Pallarès Marzal ha presentat la seva candidatura per a poder ser el rector de la Universitat Rovira i Virgili els propers quatre anys. Aquest matí ha finalitzat el termini per presentar candidatures i el proper 11 de maig es faran públics els candidats definitius. Les eleccions es celebraran els dies 23, 24 i 25 de maig a través del vot electrònic.

Josep Pallarès Marzal, nascut al Perelló el 1967, és actualment catedràtic de Tecnologia Electrònica al Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica on, a més d’impartirhi classes, és membre del grup de recerca Nanoelectronics and Photonic Systems, on investiga en cèl·lules solars orgàniques i polimèriques. Porta 30 anys vinculat a la Universitat Rovira i Virgili, on ha exercit en diferents períodes de vicerector de Política Acadèmica i de Personal Docent i Investigador (2014-16), vicerector de Personal Docent i Investigador (2008-14), vicerector de Transferència i Innovació (2006-08) i director del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (2000-06). Ha estat director general d’Universitats i director general de Planificació d’Universitats i Recerca de la Generalitat de entre els anys 2016-19, fet que segons la seua candidatura li donen una privilegiat bagatge del món universitària en tots els seus àmbits. “En el transcurs d’aquests 30 anys ha estat molt el que m’ha donat la universitat i ara toca retornar a la societat i a la comunitat universitària tots aquests aprenentatges. Aquesta és la meva motivació”, explica Josep Pallarès Marzal.

Acompanyat d’un equip que ells qualifiquen de “tranversal” de gent que representa tota la universitat i amb una avalada experiència en cadascun dels seus àmbits, el candidat a rector de la URV vol liderar un projecte d’universitat que té com a pilars base els valors de compromís i sostenibilitat, impacte social i proximitat, igualtat i respecte, excel·lència i innovació i, finalment, govern obert i transparència. “Davant les incerteses i els reptes que planteja el context actual, la nostra universitat ha d’assumir amb decisió un lideratge transformador que ajudi a construir la societat del futur: una societat inclusiva, integradora, basada en el coneixement i que ambiciona el benestar de les persones. Aquesta és l’essència de la URV que volem: una petita gran universitat pública, compromesa localment i amb voluntat de transformar el món”, remarca. El seu és un projecte realista i compromès:

  • Compromès amb una Universitat per aprendre i un entorn atractiu on creixi l’estudiantat
  • Compromès amb una universitat que harmonitza docència i recerca
  • Compromès amb una Universitat que ofereix oportunitats professionals i que reconeix el treball de les persones
  • Compromès amb una Universitat on viure i conviure
  • Compromès amb una Universitat socialment responsable i al servei de les persones i del territori.
  • Compromès amb una Universitat que promou el bon govern, professionalitza les estructures de gestió i simplifica els procediments
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 9

Últimes notícies