El jove cuiner del Perelló Rafel Muria, xef del Quatre Molins de Cornudella de Montsant al Priorat, ha aconseguit una de les estrelles de la Guia Michelin d’Espanya i Portugal 2021.
Quatre Molins és un projecte recent a Cornudella, impulsat per l’empresari vinícola Jaume Giral i comandat per la cuina pel jove xef Rafel Múria, integrant d’una coneguda nissaga artesanal de mel al Perelló. Múria té només vint-i-cinc anys i l’any passat va estar nominat com a cuiner revelació a MadridFusión.
Format a l’escola Hoffmann de Barcelona, també ha après amb el mític Michel Bras a Aubrac i va ser durant tres anys el segon de cuina de Joël Robuchon a l’Atelier de París. Des de fa quatre anys, practica la seva cuina d’autor, amb molta influència de la cuina marinera ebrenca, al Priorat. L’any 2018 va guanyar el concurs gastronòmic” tonyina roja Balfegó”.