HomeComunicacióEl periodista tortosí Josep Bayerri, reconegut amb el Micro Daurat 2020

El periodista tortosí Josep Bayerri, reconegut amb el Micro Daurat 2020

Els col·legiats i col·legiades de la Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes han atorgat el Micro Daurat 2020 al periodista tortosí Josep Bayerri per reconèixer la seua llarga trajectòria en el món del periodisme, atès que ha estat un referent per a molts professionals de la comunicació del territori en els seus inicis, així com fundador d’un mitjà referent a les Terres de l’Ebre com és el setmanari Ebre Informes, l’actual Ebre. L’any 2013, Bayerri va rebre el Premi d’Honor de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona.

Josep Bayerri, és diplomat en arquitectura tècnica (especialitat d’urbanisme), graduat en periodisme, llicenciat en Ciències de la Informació i professor d’ensenyament secundari a l’àrea de tecnologia. Va centrar la seua activitat en àmbits diferents com a professional de l’arquitectura, la construcció i l’urbanisme (1968-1983); periodista i informador radiofònic (1964-1985), i col·laborador-corresponsal de La Vanguardia, i treballant en la recerca pedagògica i la docència a Formació Professional i a l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat Politècnica de Catalunya (1982-1995).

Recuperada la Democràcia va tenir presència activa al món institucional, polític i sindical, ocupant diversos càrrecs. Va ser fundador del PSC (1972) i de l’Assemblea Democràtica del Baix Ebre (1973). El maig del 1983 va ser elegit regidor de l’Ajuntament de Tortosa per la candidatura d’UPM (Unió de Progrés Municipal). Va ser fundador i director de diverses publicacions entre les quals destaca el setmanari Ebre Informes del qual va ser editor (1978-1985) i director (1978-1983).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 73

Últimes notícies