HomeSalutEl personal de l'HVCT i de la Primària a l'Ebre demana un...

El personal de l’HVCT i de la Primària a l’Ebre demana un nou hospital de referència a Argimon

Les juntes de personal de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (HVCT) i l’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre es van reunir este dimecres amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i li van reclamar la construcció d’un nou hospital de referència al territori.

No ha agradat als sanitaris que el conseller es limités a respondre, sobre ampliar l’actual HVCT o fer-ne un de nou, que “no s’aturarà res i que estan oberts a alternatives”.És una magnífica resposta, digna del manual del políticament correcte”, critiquen. Argimon va rebre una llista de reivindicacions, com crear places estructurals per “fer atractiva” la regió sanitària de l’Ebre i l’oberta dels punts d’Atenció Primària tancats.

El personal sanitari de les Terres de l’Ebre ha tornat a demanar a Salut, com ja van fer en l’etapa de la consellera Alba Vergés, que es millore el pressupost del Capítol I per crear places estructurals i estabilitzar i fidelitzar els professionals amb contractes dignes; i recuperar les retallades del 2010 amb més professionals per ràtio de pacients i la reducció de la jornada per als més grans de 55 anys.

També s’ha demanat que s’obrin els centres d’Atenció Continuada tancats o reduïts, que s’amplie el CAP de la Ràpita, i que es facen inversions per millorar el Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH) que està “obsolet“.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies