HomeEsportsFutbolEl Pinell aconsegueix la golejada de la temporada davant un Sant Jaume...

El Pinell aconsegueix la golejada de la temporada davant un Sant Jaume sense oposició (12-0)

Amb tan sols set minuts en tenia prou el conjunt de la Terra Alta, per a situar dos gols al marcador obra de Velasco (6′) i Bicho (7′), que posaven de manifest les debilitats del conjunt visitant que es desplaçaven a n’aquest partit sense porter, però que no era excusa davant la superioritat extrema d’un dels candidats a l’ascens aquesta temporada.

Al descans el marcador era el clar reflex de la diferència de potencial entre els dos conjunts, que disputen la lliga amb rotundes aspiracions contraposades. Els gols van anar caent obra de Velasco (13′), Bicho (14′), Sancho (18′), Xixi (19′), Iliass (20′) i Xixi (38′) per deixar el partit vist per a sentència. Pintilie (55′) ampliava encara més la renda, tot i la normal relaxació durant la represa, i la sensible millora en el joc dels del Montsià. Al tram final van completar el correctiu Makaku (73′), Pintilie (75′) i Bicho (80′) que completava així el seu ‘hat-trick’ particular.

Sala de premsa:

El tècnic visitant Anton Flores es mostrava frustrat per la voluminosa derrota encaixada, però reconeixia que “el Pinell ha estat un equip imparable i infinitament superior a nosaltres que tot i això anàvem sense porter per qüestions laborals tenint que emprar un jugador de camp baix dels pals, però no és excusa això davant un rival que igual que ens va fer dotze, ens hagués pogut fer 15 o més perquè un cop passes d’una quantitat de gols, l’equip abaixa els braços i està a plaer de l’altre equip“. Flores afegia que “el meu equip, tot i tornar a guanyar més de dos anys després la setmana anterior, no està fort mentalment i l’afecten aquestes coses. Només ens queda passar pàgina, oblidar aquest resultat i ser conscients que la nostra lliga no és contra aquests equips. Nosaltres estem per a fer futbol al poble i tornar la il·lusió a la gent. Només ens queda seguir treballant i tornar a afrontar el pròxim partit com vam afrontar el primer partit de lliga” així de contundent es mostrava l’entrenador del Sant Jaume.

La propera jornada:

Partit d’alt voltatge el que es jugarà aquesta setmana entre el colíder de la classificació, el Xerta, i el Pinell que busca retallar distàncies amb el capdamunt de la taula dels qui els separen quatre punts ara mateix amb els mateixos cinc partits disputats. L’encontre es jugarà a partir de les 12 del migdia del diumenge amb arbitratge a càrrec de l’àrbitre ebrenc Didac González Abilio. Per la seua banda el Sant Jaume rebrà dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarde la visita d’un altre equip dels capdavanters, el Ginestar, intentant refer-se de la dolorosa ensopegada al camp dels de la Terra Alta. Un partit que es disputarà amb arbitratge de Santi Roda Cid de la delegació ebrenca.