HomePolíticaEl Ple de la Ràpita aprova l’avantprojecte de Ròtula Delta

El Ple de la Ràpita aprova l’avantprojecte de Ròtula Delta

El Ple de l’Ajuntament de la Ràpita ha aprovat, per unanimitat, en la sessió ordinària del mes de juliol, l’avantprojecte de Ròtula Delta. El projecte, finançat pel Fons de Recuperació Europeu Next Generation, proposa una millora en la mobilitat i l’ordenació de l’accés nord-est de la Ràpita sota els principis sostenibilitat i de millora, amb la voluntat de recuperar i revaloritzar els espais naturals, mitigar els efectes del canvi climàtic i apostar per mobilitat sostenible i la dinamització turística. L’alcalde de la Ràpita declara que “amb l’aprovació de l’avantprojecte de la Ròtula Delta estem més prop de fer realitat el projecte que connectarà el nucli de la Ràpita amb el Delta de l’Ebre”.

El document tècnic aprovat contempla la millora de la mobilitat de la zona per a tots els modes de mobilitat, la millora ambiental i paisatgística de la zona, un disseny per potenciar el paper de la zona com a ròtula de connexió amb el Delta de l’Ebre, un disseny que incorpori la sensibilitat històrica-cultural necessària per a la millora del patrimoni existent a la zona, un disseny per millorar la visibilitat del Museu de la Mar com a centre d’interès cultural del municipi i la millora de la capacitat de desguàs en episodis d’aiguats.

A més, el plenari ha rebutjat la moció del PSC sobre la destinació dels recursos obtinguts per l’impost sobre les centrals nuclears, amb els vots a favor del PSC i els vots a favor de JxCAT, mR, PSC i la regidora no adscrita, i els vots en contra d’ERC.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha conclós el plenari per desitjar als rapitencs i rapitenques una bona Festa Major en nom de tot el consistori: “Desitgem que gaudiu d’aquestes festes merescudes que s’han de disfrutar al màxim en molt de coneixement”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies