HomePolíticaEl ple del Consell Comarcal del Montsià aprova per unanimitat el copagament...

El ple del Consell Comarcal del Montsià aprova per unanimitat el copagament del servei de transport adaptat

El ple comarcal del Montsià s’ha iniciat amb la presa de possessió de Susanna Sancho Maigí, com a consellera comarcal de l’equip de govern d’ERC-AM, per rellevar a Miquel Subirats, ara diputat de Tarragona. Subirats ha estat 2 anys al capdavant de l’Àrea de Medi Ambient i Protecció Civil.

El president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, ha apuntat “una persona que sempre ha vetllat i ha prioritzat la comarca amb una capacitat de treball exemplar”, mentre li agraïa el seu pas per l’ens comarcal.

Durant la sessió plenària s’ha aprovat el canvi de representants de la corporació en òrgans col·legiats que representava el conseller sortint. Susanna Sancho, el relleva en la representació del Consell Rector del Parc Natural del Delta de l’Ebre i del Consorci per a la Gestió de Residus Urbans de la Comarca del Montsià, mentre que en representació de l’Agrupació Defensa Vegetal control Mosca Olivera, el substitueix Araceli Villalbí, en la de la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre, Núria Marco i en Consell Rector de l’IDECE Manuel Crespo com a titular i Susanna Sancho com a substituta.

També s’ha aprovat la modificació del Reglament Orgànic Comarcal (ROC) en la que s’hi ha afegit la possibilitat d’assistir a les sessions d’òrgans col·legiats de manera telemàtica als consellers i conselleres que gaudisquen del permís de maternitat o paternitat, o que patisquen una malaltia greu. A més, es contempla la possibilitat de convocar i celebrar les sessions Plenàries i de la Junta de Govern Local per mitjans telemàtics en situacions excepcionals i de força major. També s’ha aprovat l’ordenança dels preus públics del Servei de Transport Adaptat en el qual l’ens comarcal farà un copagament d’1 euro per viatge.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 70

Últimes notícies