HomePolíticaEl nou contracte del Servei Públic de protecció animal de Tortosa sortirà...

El nou contracte del Servei Públic de protecció animal de Tortosa sortirà a licitació en menys d’un mes

El Servei Públic de recollida, acollida, alimentació i manteniment d’animals de companyia a Tortosa sortirà a licitació al llarg del mes de setembre o octubre. Així ho ha confirmat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, en plenari municipal del mes de setembre i responent a les preguntes dels grups municipals CUP, Ciutadans i Movem Tortosa.

Roigé ha confirmat que “s’ha tancat l’expedient per part dels tècnics i que serà a finals de mes, o bé a l’octubre, quan s’enviarà la seua publicació”. Cal recordar que l’empresa SEPROANIMAL SL, més coneguda com ‘Lo Corralet’, continua vinculada amb el consistori mitjançant una pròrroga, malgrat haver finalitzat el contracte ara fa set mesos.

Tortosa no tindrà minideixalleries fixes

Una sessió que va aprovar sis de les set mocions presentades. L’única que es va rebutjar va ser la de Movem Tortosa, sobre instal·lar minideixalleries fixes als diferents barris i pobles que conformen la ciutat per l’abstenció d’Esquerra Republicana – Tortosa Sí i Ciutadans. Així i tot, la recuperació del Camí de Sirga entre el barri de Ferreries i Jesús segueix endavant per 11 vots a favor i 10 abstencions.

També quedava aprovada la moció sobre la millora de la neteja i manteniment d’embornals i clavegueram per evitar inundacions, per part de Ciutadans, i la creació de partides pressupostàries per a registrar i treure l’amiant dels edificis, malgrat que ambdues van comptar amb el vot contrari de la CUP.

La proposta d’Esquerra Republicana – Tortosa Sí sobre que l’estat assumisca l’import resultant de les liquidacions negatives al model de finançament local també ha quedat aprovada per unanimitat, així com que Tortosa se sume a ser ciutat acollidora de refugiats davant l’escenari que s’està vivint a l’Afganistan. La CUP, però, va votar en contra de la proposta del PSC sobre la situació de les dones afganeses, tot i que esta va quedar aprovada.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 38

Últimes notícies