HomeSocietatEs flexibilitza l'horari de les visites als pacients ingressats a l'HTVC

Es flexibilitza l’horari de les visites als pacients ingressats a l’HTVC

Atesa la millora de la situació epidemiològica, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i en el marc de les resolucions aprovades pel CatSalut, es flexibilitza l’horari de les visites als pacients ingressats en zones verdes.

L’horari de visita dels acompanyants dels pacients ingressats a les zones verdes d’hospitalització passa a ser de 13.00 a 21.00 hores i es limita a una persona per pacient i dia. A la Unitat de Medicina Intensiva, els acompanyants autoritzats hi podran accedir de 14.00 a 16.00 h i de 17.00 a 19.00 h.

Es recomana que els acompanyants siguen persones vacunades, i es demana que se n’abstinguen els menors d’edat i les persones que presenten qualsevol classe de simptomatologia, que estiguen en aïllament o que siguen contactes estrets de malalts amb covid-19. Els acompanyants han de passar per Informació on se’ls demana el DNI i el telèfon i on han de lliurar signat el full d’Autoresponsabilitat covid-19 que se’ls facilita. També se’ls dóna una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia.

D’altra banda, continuen restringides totes les visites d’acompanyants per als pacients ingressats en zones vermelles (zona covid-19). Els pacients de consultes externes i urgències hi han d’acudir sols, exceptuant els que compleixen criteris de dependència, els pacients pediàtrics, els pacients oncològics, les pacients obstètriques o els que es troben en procés de final de la vida.

Pel que fa als pacients que van a quiròfans, els acompanyants només poden accedir fins a l’àrea d’Informació on han de facilitar el telèfon al personal administratiu que els farà la recepció quirúrgica, perquè els professionals responsables del pacient els truquen en acabar la intervenció.

La porta principal de l’HTVC romandrà oberta de 7.00 a 23.00 h, de dilluns a diumenge; l’entrada del Servei Rehabilitació és la recomanada per als professionals i la de Consultes Externes, per a les persones que van a visitar-s’hi.

Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Els més populars