HomeSense categoriaEl president Quim Torra inaugurarà demà la la XXIV Fira de l'Oli...

El president Quim Torra inaugurarà demà la la XXIV Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà demà dissabte, dia 23 de febrer, les poblacions de La Galera, Ulldecona, i Jesús, acompanyat del delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés.

El cap de l’Executiu arribarà a l’Ajuntament de La Galera a les 10.15 hores, on serà rebut per l’alcalde d’aquesta població, Ramon Agustí Muñoz, i altres membres del consistori. Després de signar el llibre d’Honor, visitarà el Centre d’Interpretació de la Terrissa.

El centre vol ser un centre de conservació, valoració i difusió del patrimoni cultural vinculat als canterers del poble, documentats d’una manera clara des del segle XVIII i disposa d’un espai permanent dedicat a la terrissa i un espai on s’hi fan exposicions temporals.

Posteriorment, el president de la Generalitat es desplaçarà fins a Ulldecona per fer una visita institucional a l’Ajuntament, que tindrà lloc a les 11.30 hores. Serà rebut per l’alcaldessa Núria Ventura i pels membres del Consistori local. A la sala de plens, el president signarà el Llibre d’Honor i, a continuació, es traslladarà fins a l’Ermita de la Pietat per participar a la presentació de la temporada de Passions 2019.

 

La consellera de Cultura, Laura Borràs; el president del Patronat de la Passió d’Ulldecona, Jordi Carapuig; el president de la Federació Catalana de Passions, Xavier Cañabate, i l’alcaldessa d’Ulldecona intervindran en l’acte, que és previst que comenci a les 12 del migdia. També prendran la paraula els directors de les vuit passions que interpreten la Federació: Cervera, Esparreguera, La Cava, Llinars del Vallés, Olesa de Montserrat, Ulldecona, Vilalba dels Arcs i Vilassar de Mar. El president de la Generalitat clourà l’acte amb el seu parlament.

El cap del Govern aprofitarà la seva estada al municipi per visitar també el Centre d’Interpretació d’Art Rupestre.

 

Inauguració de les Fires de l’Oli i la Garrofa

L’estada del president a les Terres de l’Ebre continuarà a la tarda amb la visita a Jesús, on  és previst que a les 17.00 hores, inauguri la XXIV Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i la III Fira de la Garrofa de Jesús.

Prèviament, a les 16.45 hores, el cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’EMD de Jesús, on serà rebut per l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i pel president de l’EMD de Jesús, Víctor Ferrando, i els membres del consistori. Al Saló Noble, el president signarà el Llibre d’Honor i, tot seguit es traslladarà al recinte firal.

Després de tallar la cinta inaugural, hi haurà parlaments de Víctor Ferrando i del president Torra. A continuació, acompanyats de l’alcaldessa de Tortosa faran una visita a les fires que se celebraran fins diumenge.

 

23/02/2019

  • 10:15 | Visita del president Torra a les Terres de l’Ebre

El president Torrra visitarà la Galera, Ulldecona i Jesús

  • 10:15 | Visita a la Galera . Ajuntament (Carrer Sant Llorenç, 36) | La Galera (Montsià)

El president Quim Torra visitarà l’Ajuntament i el Centre d’Interpretació de la Terrissa

  • 11:30 | Visita a Ulldecona . Ajuntament (Carrer Major, 49). | Ulldecona (Montsià)

El president Torra farà una visita insitucional a l’Ajuntament d’Ulldecona.

  • 12:00 | Ulledona . Ermita de la Pietat. (Ctara. Ulldecona- Tortosa. km. 4,5) | Ulldecona (Montsià)

El president Torra, acompanyat de la consellera de Cultura, Laura Borràs, presidirà la Temporada de Passions 2019 i vistarà el Centre d’Interpretació d’Art Rupestre.

  • 16:45 | Jesús (Tortosa) . Plaça Pati Immaculada, 1. EMD de Jesús. | Tortosa (Baix Ebre)

El president visitarà l’Ajuntament de l’EMD de Jesús. Tot seguit, a les 17.00 hores inaugurarà la XXIV Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i la II Fira de la Garrofa de Jesús.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 20

Últimes notícies