HomeEconomiaEl pressupost comarcal del Baix Ebre del 2022 serà de 21,2 milions...

El pressupost comarcal del Baix Ebre del 2022 serà de 21,2 milions d’euros

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha presentat al Consell d’Alcaldes l’esborrany del pressupost comarcal 2022, que serà de 21,2 milions d’euros, per tal que els batlles facen les aportacions que consideren adients.

El pressupost també s’ha traslladat als grups de l’oposició de l’ens comarcal amb l’objectiu de consensuar-lo abans de plantejar la seua aprovació al ple.

Faura ha manifestat que “la proposta de pressupost comarcal del Baix Ebre continua apostant per la contenció de la despesa, per tal de poder garantir la prestació dels serveis a les persones que realitzem per delegació de competències de la Generalitat i els ajuntaments”.

Pel que fa al capítol d’inversions, la previsió és d’un pressupost de 2,8 milions d’euros, 1 milió d’euros més que l’actual exercici. Entre les principals actuacions hi ha la remodelació de l’estació depuradora d’aigües residuals de Tivenys, amb una partida d’1,1 milions d’euros; l’execució de les obres de sanejament a Vinallop amb un cost de 557.000 euros; la millora de l’eficiència energètica de l’edifici comarcal amb un pressupost de 500.000 euros i una inversió de 121.000 euros per renovar l’asfaltat del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán en diferents trams.

Al pressupost de la corporació comarcal s’ha d’afegir el pressupost de la societat Baix Ebre Innova, que serà de 237.568 euros i el del Consorci pel Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO), de 197.500 euros. La previsió del govern comarcal és aprovar el pressupost del 2022 en el ple ordinari de final de novembre.

D’altra banda, la coordinadora territorial del departament d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, ha presentat als alcaldes de la comarca les estratègies d’este nou departament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 39 = 47

Últimes notícies