HomeAgriculturaEl Priordei 1789 guanya el concurs al millor oli gastronòmic del tast...

El Priordei 1789 guanya el concurs al millor oli gastronòmic del tast de la Fira de l’Oli de Jesús

L’oli d’oliva verge extra Priordei 1789 de l’empresa Agro Foods & Comerce de Margalef de Montsant, ha obtingut el premi com a Millor Oli Gastronòmic d’entre les mostres presentades al 40è Concurs als Tasts dels Olis de les Terres de l’Ebre.

Un jurat format per sis persones molt vinculades al món de la gastronomia van poder degustar els millors olis de cada categoria del concurs de tast, valorant aspectes que cal tenir en compte pensant en una destinació final molt específica, la taula d’un restaurant. En aquest sentit, els membres del jurat, guiats per Josep Maria Audí, president del jurat del concurs, van tenir en compte aspectes com sabor, olor, textura, i qualitat.

Els encarregats de la valoració van ser el cuiner Joan Forcadell, el propietari del Restaurant La Torreta de Remolins i professor de l’Escola de Cuina de l’Institut Dertosa, Marc Duran, el cuiner i propietari dels restaurants Lakinoa i Ember’s de Tortosa, Cristian López, el propietari i xef del Restaurant Les Moles d’Ulldecona, Jeroni Castells, el director gastronòmic del Culinary Institut Barcelona (CIB) i també director i presentador del programa “La Fonda” de Catalunya Ràdio, Pep Nogué, i Jordi Bort, membre de la comissió organitzadora de la Fira de l’Oli. L’oli guanyador, el Priordei 1789, que rebrà el premi durant la vint-i-novena edició de la Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre de Jesús que tindrà lloc els pròxims 11 i 12 de maig, també ha obtingut el premi al concurs general de tast el primer premi en la categoria al millor oli verge extra fora DOP Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies