HomeUrbanismeEl projecte Marga, impulsat per Servidel, inicia la construcci贸 de cases sostenibles...

El projecte Marga, impulsat per Servidel, inicia la construcci贸 de cases sostenibles en un entorn natural del Catllar

L’empresa Servidel ha engegat les obres del seu innovador projecte Marga, un residencial de cases sostenibles al Catllar, situat a escassos minuts de Tarragona. Aquesta nova urbanitzaci贸 es fonamenta en quatre principis: sostenibilitat, confort, benestar i naturalesa.

Les cases del projecte Marga han estat concebudes amb l’objectiu d’assolir la m脿xima certificaci贸 energ猫tica i de promoure la creaci贸 d’espais m茅s saludables adaptats a les noves necessitats. Es presenten tres tipus de cases, amb dimensions que varien entre 130 i 200 m虏 de superf铆cie i amb entre tres i quatre dormitoris. Aix铆 mateix, les parcel路les oscil路len entre els 600 i 800 m虏, creant 脿mplies 脿rees enjardinades que es connecten amb un dens bosc mediterrani de pins i alzines.

El comprom铆s del projecte Marga amb la sostenibilitat queda patent mitjan莽ant la certificaci贸 energ猫tica “A” dels seus habitatges, l’煤s de materials de proximitat i un termini d’execuci贸 de sis mesos que redueix la petjada de carboni associada al proc茅s de construcci贸.

Les cases estan equipades amb una instal路laci贸 de plaques fotovoltaiques que cobreixen el 85% de la demanda energ猫tica de l’habitatge durant el dia, a m茅s d’un recuperador de calor, un sistema d’aerot猫rmia per a la climatitzaci贸, grans a茂llaments, portes i finestres d’alta efici猫ncia, entre altres caracter铆stiques. Tamb茅 inclouen un sistema de recollida d’aigua de pluja mitjan莽ant un dip貌sit soterrat, fomentant aix铆 un 煤s m茅s sostenible dels recursos naturals.

Totes les mesures implementades a les cases Marga no nom茅s contribueixen a la conservaci贸 del medi ambient, sin贸 que tamb茅 comporten un estalvi econ貌mic significatiu i milloren el confort dels seus usuaris.

La urbanitzaci贸 est脿 ubicada a tan sols deu minuts de Tarragona, a una hora de Barcelona, a cinc minuts de l’estaci贸 de l’AVE, a deu minuts del Golf Costa Daurada i a quinze minuts de les platges. Alhora, tamb茅 es poden trobar tots els serveis necessaris, com supermercats, escoles i Centre d’Atenci贸 Prim脿ria. Tot i la proximitat d’aquests serveis, la ubicaci贸 de la urbanitzaci贸 es distingeix per la seva immersi贸 en un entorn natural i per la seva abs猫ncia de tr脿nsit i contaminaci贸 ac煤stica, proporcionant als seus residents silenci i tranquil路litat.

Servidel ja ha iniciat la construcci贸 dels primers habitatges i s’estima que estaran acabats al juliol. La comercialitzaci贸 de les cases est脿 en actiu, i es poden programar visites amb cita pr猫via per a aquells interessats en adquirir una propietat i con猫ixer de prop l’entorn natural que els envolta.

Marga 茅s un dels projectes m茅s innovadors de Servidel, una empresa familiar amb seu a Deltebre i amb una experi猫ncia de m茅s de trenta anys en la construcci贸 d’obra p煤blica i privada, la promoci贸 immobili脿ria i el manteniment de grans infraestructures arreu de Catalunya. Aquesta iniciativa no nom茅s representa una nova manera m茅s sostenible de concebre l’habitatge, sin贸 que tamb茅 busca respondre a les necessitats i als valors de les persones.

Per obtenir m茅s informaci贸 i posar-se en contacte amb Servidel, visiteu la seva web a www.casamarga.cat. Tamb茅 podeu seguir tot el proc茅s de construcci贸 a @casa.marga a Instagram.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

7 + 3 =

脷ltimes not铆cies