HomeEducaci贸Tres instituts de les Terres de l'Ebre s'uneixen per crear el videoclip...

Tres instituts de les Terres de l’Ebre s’uneixen per crear el videoclip “ANYMORE”

El videoclip “ANYMORE“, un videoclip creat com a projecte d’innovaci贸 entre l’alumnat de tres centres d鈥檈nsenyament p煤blics de les Terres de l’Ebre: Institut Dertosa i Institut de l’Ebre a Tortosa i S貌l-de-Riu a Alcanar.

Amb la intenci贸 de generar sinergies que benefici茂n l鈥檈nsenyament a trav茅s de la creaci贸 art铆stica, aquests tres instituts han creat una can莽贸 des de zero, l鈥檋an enregistrat i han fet un videoclip interpretat per ells mateixos.

L’alumnat de l’Institut Dertosa ha creat la lletra i melodia de la can莽贸 鈥Anymore“, que al seu torn ha estat enregistrada per l’alumnat del CFGM de V铆deo, Discj貌quei i So de l’Institut S貌l-de-Riu d’Alcanar. Posteriorment, l’alumnat de Batxillerat de l’Institut Dertosa ha creat tamb茅 una dansa coreografia que ha sigut enregistrada al plat贸 de l鈥橧nstitut de l’Ebre per l’alumnat de CFGS de Realitzaci贸 d’Audiovisuals i Espectacles que finalment tamb茅 l’ha editat i masteritzat.

脡s, per tant, una mostra de creaci贸 art铆stica i cultural del nostre territori duta a terme per alumnat d’escoles p煤bliques i un exemple d’Innovaci贸 educativa.

El videoclip “ANYMORE” no 茅s nom茅s una producci贸 art铆stica, sin贸 tamb茅 un exemple de com les institucions educatives poden fomentar la creativitat i la col路laboraci贸 entre els estudiants.

脡s un projecte pioner que combina diferents 脿rees d’aprenentatge, des de la composici贸 musical fins a la producci贸 audiovisual, mostrant una nova manera d’enfocar l’educaci贸 a trav茅s de l’art i la cultura.

La col路laboraci贸 entre tres escoles p煤bliques de les Terres de l’Ebre posa de manifest la import脿ncia de treballar de manera interdisciplin脿ria. El fet que l’alumnat de diferents 脿mbits d’estudi hagi contribu茂t en diferents etapes de la creaci贸 del videoclip reflecteix la riquesa que pot aportar la diversitat de coneixements i habilitats en un projecte art铆stic.

ANYMORE” 茅s tamb茅 un testimoni de la riquesa cultural de les Terres de l’Ebre. La participaci贸 d’estudiants locals en tot el proc茅s de creaci贸 ressalta el talent i la creativitat que hi ha en aquesta comunitat.

Aquest projecte ofereix als estudiants l’oportunitat de posar en pr脿ctica habilitats creatives i t猫cniques en un context real i col路laboratiu. Des de la composici贸 musical fins a la coreografia i l’edici贸 de v铆deo, els participants han pogut desenvolupar diferents 脿mbits art铆stics i adquirir experi猫ncia pr脿ctica.

La creaci贸 conjunta d’un projecte art铆stic com “ANYMORE” fomenta la cohesi贸 social i l’esperit de comunitat entre els estudiants i les escoles participants. A trav茅s de la col路laboraci贸 i el treball en equip, s’han creat lla莽os forts que van m茅s enll脿 de les aules, contribuint a construir una comunitat educativa m茅s unida i solid脿ria.

Amb aquests punts destacats, el videoclip “ANYMORE” no nom茅s 茅s una producci贸 art铆stica, sin贸 tamb茅 un exemple inspirador de com la col路laboraci贸 i la creativitat poden enriquir tant l’educaci贸 com la cultura al nostre territori.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 47 = 54

脷ltimes not铆cies