HomeJoventutEl projecte TianBot d'Amposta, escollit un dels deu millors projectes de l’Estat...

El projecte TianBot d’Amposta, escollit un dels deu millors projectes de l’Estat espanyol del Audi Creativity Challenge

El projecte TianBot de l’equip Skills-Lab, liderat pel FabLab TE i que està format per Maria Dols i Guillem Sánchez de 1r i 2n de Batxillerat de l’Institut Ramon Berenguer IV i per Clàudia Jiménez de 3r d’ESO de l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, ha estat escollit un dels deu finalistes espanyols de la competició Audi Creativitiy Challenge. El TianBot, que vol millorar la comunicació de les persones autistes, ha estat escollit entre els 500 projectes presentats a nivell estatal.

Ara, els tres estudiants i la Driver i directora del FabLab, Lala Escrivà, aniran a Madrid a defensar el projecte amb l’objectiu de guanyar la competició i poder anar tot el mes de juliol a Silicon Valley a treballar el prototip funcional amb professors d’Stanford University i CEO’s de les millors startups a nivell de software així com de salut.

En aquesta fase final de la competició espanyola, l’equip requereix de l’ajuda del públic. I és que un 20% de la puntuació és el vot popular. Es pot donar suport al projecte en aquest enllaç: https://www.audicrea.com/voting i votar el projecte TianBot

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies