HomePolíticaEl PSC Amposta ha presentat les propostes del programa electoral

El PSC Amposta ha presentat les propostes del programa electoral

Francesc Miró, candidat a l’alcaldia d’Amposta pel PSC, ha presentat l’acte central de campanya, acompanyat pels representants de la llista i el diputat al Parlament de Catalunya, Carles Castillo.

Un acte en el que no han faltat les denuncies als governs independentistes després que Miquel Iceta fos vetat com a senador. “Iceta ha demostrat ser el polític del diàleg”. Lamentant aquests fets, Castillo ha volgut aprofitar el seu discurs per referir-se a Meritxell Batet i Manuel Cruz com a nous presidents del Congrés i Senat, el que ha fet que el públic de la sala aclamés el seu discurs.

Un programa en el que els ciutadans i les ciutadanes d’Amposta “no volem deixar a cap persona al marge, volem que les nostres propostes siguin reals”. Els i les socialistes han estat l’oposició transparent i compromesa amb el govern municipal. “Hem estat a peu de carrer, ajudant al govern municipal a fer una Amposta millor”, ha assenyalat Francesc Miró.

L’alcaldable per Amposta ha destacat que durant la legislatura passada “es van presentar 65 mocions al ple de l’Ajuntament, de les quals 54 han estat aprovades i només 8 s’han portat a terme”.

 

Propostes al programa electoral

Durant els seus 30 minuts d’intervenció, Francesc Miró ha assenyalat aquelles propostes que han de convertir la ciutat d’Amposta en un referent no només al Montsià, sinó també a les Terres de l’Ebre.

“Crearem regidories de la dona i de la gent gran i un consell municipal de la discapacitat. Les classes més vulnerables han de tenir representació i ser escoltades”.

L’aplicació de mesures que facilitin el benestar social i la millora de la qualitat de vida dels i les ciutadanes continua essent la gran oferta electoral del PSC.

Els i les socialistes d’Amposta aposten per la reducció de l’IBI (contribució) en un 20%. L’impost de bens immobles és el més alt de les Terres de l’Ebre. “He demanat en reiterades ocasions al govern d’ERC que abaixés els impostos municipals”, ha explicat Francesc Miró.

Aquestes despeses sumades a la taxa d’atur amb un total de 1.186 persones aturades (un 13,68%) fa que les polítiques executades fins al moment “no hagin estat efectives”. L’atracció de noves empreses, així com la creació d’un viver d’empreses i el foment a l’emprenedoria “ha de ser el cultiu per a la creació de llocs de feina”.

Per enfortir aquestes mesures, volen “fomentar el lideratge de la dona amb més llocs de feina. Els salari dels homes ampostins es troba entre el llindar dels 780 euros mensuals, mentre que el de la dona ampostina és de 600 euros. “Hem d’acabar amb aquesta desigualtat”, ha dit Miró.

Per finalitzar la seva intervenció Miró ha assenyalat una de les propostes més atractives i curioses del programa, per a què els animals de companyia continuen essent part de les nostres vides, impulsant el seu benestar.  

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 98

Últimes notícies