HomeSocietatEL PSC insta al Parlament a accelerar la implantació de la fibra...

EL PSC insta al Parlament a accelerar la implantació de la fibra òptica dins del municipi de La Sénia

El grup parlamentari del PSC al Parlament de Catalunya ha entrat a registre una proposta de resolució que insta a la Generalitat a fer les gestions i actuacions necessàries de forma urgent per tal que el desplegament de la fibra òptica dins del municipi de La Sénia arribe a les zones industrials del municipi.

Joaquim Paladella, diputat del PSC al Parlament de Catalunya ha manifestat que “les Terres de l’Ebre no podem perdre competitivitat perquè la Generalitat no es preocupa en què la fibra òptica arribe a les indústries del territori. Estem cansats de ser sempre els últims, la indústria del moble de la Sénia és capdavantera a tot Catalunya i per continuar-ho sent necessita de la fibra òptica. Les indústries de l’Ebre, necessiten que s’accelere l’arribada de la banda ampla de fibra òptica”.

El diputat també ha volgut recordar que “és ben evident que les Terres de l’Ebre, pel govern d’ERC i JuntsxCAT, mai han estat una zona on s’ha afavorit el desenvolupament del sector industrial i la conseqüència lògica han estat els problemes clars en el seu desenvolupament econòmic”, i afegit “el Govern de la Generalitat la igualtat d’oportunitats, és un principi de justícia social i econòmica que no li preocupa, és irrellevant que la gent de l’Ebre i les empreses no gaudim de les mateixes infraestructures de comunicació d’internet que la resta de Catalunya”. Des dels socialistes han assenyalat que “estem al furgó de cua per la manca d’inversions públiques, infraestructures precàries i la poca voluntat per resoldre problemes que possibiliten el desenvolupament del sector industrial”. Així mateix el PSC vol saber en quin estat està el projecte de desenvolupament de la banda ampla de fibra òptica a les Terres de l’Ebre, i quan està previst que arribe als municipis ebrencs.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 50

Últimes notícies