HomePolíticaEl PSC Tortosa aposta per la “dignificació de l’espai públic”

El PSC Tortosa aposta per la “dignificació de l’espai públic”

Enric Roig, candidat a l’alcaldia de Tortosa, ha comparegut  davant els mitjans de comunicació per fer-los arribar les propostes socialistes sobre el manteniment i conservació de l’espai públic. El PSC de Tortosa vol fer efectives propostes que han de garantir la qualitat de vida de la ciutadania, sense exclusions de cap tipus.

Per això, els i les socialistes aposten per millorar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda a tots els espais públics de la ciutat. En la mateixa línia Roig, ha assenyalat “la importància de disposar de parcs infantils adaptats”.

El PSC ha demanat en reiterades ocasions al govern municipal que es posi fi a la mala situació en la que es troben els carrers i espais públics de Tortosa. S’ha de “garantir el contracte d’enllumenat a les vies públiques, assegurant la seguretat de totes les persones i dels sectors més vulnerables”, ha explicat Roig.

A més, el grup socialista ha demanat que es compleixi el contracte de neteja, per tal que Tortosa es trobi “entre les ciutats més netes i més visitades”. El manteniment de jardins, com és el del Parc Municipal que “ha estat deixat pel govern municipal”, és fonamental per fer de Tortosa la capital de les Terres de l’Ebre.

Entre les més de 30 propostes enfocades a la “dignificació de l’espai públic” s’hi troben les de crear una ciutat verda, ecològica i sostenible, amb una anella verda que ha d’unir la ciutat amb els  municipis de Tortosa.

La creació d’un pla de voreres, l’arranjament de carrers i places, com són la plaça del Temple i la del Carrilet o el passeig de Ribera; la reposició del mobiliari urbà, a la plaça Sant Jaume o la plaça de l’Angel; la racionalització de la zona blava a tota la ciutat, són algunes de les propostes per tal que Tortosa sigui una ciutat “inclusiva”.

A més, els i les socialistes volen impulsar campanyes de conscienciació als ciutadans i les ciutadanes de Tortosa. “Volem apoderar a la ciutadania per a que faci seu l’espai públic, a través de consultes populars”, ha explicat Enric Roig.

Per finalitzar, l’alcaldable ha destacat les intervencions fetes als plenaris de l’Ajuntament que s’han portat a terme des del grup socialista i que han estat desestimades pel govern municipal en reiterades ocasions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

32 + = 33

Últimes notícies