HomePolíticaEl PSC Tortosa aposta per un comerç de proximitat

El PSC Tortosa aposta per un comerç de proximitat

Els i les socialistes de Tortosa, consideren la ciutat com un espai òptim per establir polítiques de dinamització econòmica i creació de riquesa social.

L’alcaldable, Enric Roig, ha destacat la incidència del comerç local en l’economia pel seu pes i el llocs de treball que genera. “Cal contemplar la dinamització del comerç local i de l’economia de proximitat com una altra manera de fer ciutat i de crear ocupació”, ha explicat.

La gran aposta socialista als terrenys de Renfe, un nou espai comercial i d’oci, juntament amb la reactivació del comerç local, són l’impuls per a desenvolupar i “reconstruir” la ciutat.

Des del PSC es plantegen una sèrie de mesures que han revitalitzar els centres comercials a cel obert, fonamentals per a la recuperació econòmica de Tortosa.

El programa electoral del PSC presenta més de 200 propostes enfocades a regenerar el comerç de la ciutat. Crear zones d’aparcament assequibles, cuidar l’enllumenat, o l’ordenació del mobiliari urbà son algunes de les propostes electoralistes que han de fer els comerços més accessibles i atractius de cara al consumidor.

A més, els i les socialistes veuen fonamental donar suport als comerciants i a la federació de comerç, “per a que se sentin recolzats a l’hora de tirar endavant el seu negoci”, ha explicat Roig. El candidat a l’alcaldia ha assenyalat algunes de les propostes com ara impulsar una plataforma de comerç online, fomentar i atendre l’emprenedoria, o la creació de microcrèdits a petits emprenedors, entre d’altres.

Tot això sumat a la creació i difusió de campanyes de promoció que han de donar major visibilitat al comerç local.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 60

Últimes notícies