HomeSense categoriaEl Punt d'Informació del Consell de Riumar atén a més de 500...

El Punt d’Informació del Consell de Riumar atén a més de 500 persones durant la Setmana Santa

BAIX EBRE // L’Ajuntament de Deltebre ha fet balanç de les persones que durant esta Setmana Santa han sol·licitat informació al Consell de Riumar. En total, durant estos dies s’han atès a 534 persones, totes elles de procedència de Catalunya i majoritàriament, la meitat, de la ciutat de Barcelona.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha destacat que “les dades reflecteixen la rellevància del sector turístic dins de l’economia de Deltebre, i és per això que seguirem posant en valor el sector i treballarem per tal que cada vegada siga més sostenible, de qualitat i eco turístic”.

Serra ha afegit que “l’ocupació que hem tingut durant aquests darrers dies ha estat oxigen per a un sector que ve d’uns mesos molt difícils”.

La majoria de la gent enquestada viatjava en família, un 46%, o bé en parella, un 38%. Unes dades que reafirmen la posició de Deltebre i del nucli de Riumar com un indret de turisme familiar. Pel que fa a grups d’edat, un 60% dels visitants tenien entre 30 i 44 anys, i un 28% entre 45 i 64 anys. La resta de franges, de 18 a 29 i més de 65 són minoritàries.

Cal dir que aquestes xifres d’atenció del Consell de Riumar són força similars a les de l’any 2019, any on es van atendre a 501 persones al Punt d’Informació Turística. És evident, però, que la procedència dels visitants era diferent, tenint en compte què no existien les restriccions derivades per la pandèmia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies