HomeEsportsEl Sagunt del tortosí Toni Malla va de més a menys i...

El Sagunt del tortosí Toni Malla va de més a menys i acaba cedint davant el líder

El Fertiberia Handbol que entrena el tortosí Toni Malla ha caigut derrotat aquesta tarde de dissabte davant el líder del grup B de la Divisió d’Honor Plata d’handbol, l’Eivissa, per 24-27 en un partit en el qual de nou va acusar un embós en atac que li ha acabat costant car a l’equip valencià.

Els blanc-i-vermells han sortit molt mentalitzats durant els primers trenta minuts de joc i fins al descans van manar sempre en el marcador fins a la recta final quan els eivissencs aconseguien donar-li la volta al resultat. Tot i arrancar el partit amb molts dubtes en la part ofensiva la combinació amb una gran actuació de Admella a la porteria li permetia al Sagunt mantenir l’1-1 al marcador. Llavors Nolasco juntament en Alfonso, Ortega i Arnau han començat a ficar diferències a l’electrònic. Però de nou, una nova fase on el bloqueig en atac era palpable, va fer entrar al partit al conjunt de les Illes que va donar la volta al marcador a cinc minuts del descans marxant als vestidors amb un desavantatge de 8-11.

Després del pas pels vestidors, els homes de Malla no van aconseguir retallar les distàncies i els visitants van posar-se amb un avantatge de cinc gols. Tot i els temps morts sol·licitats per Toni Malla i una defensa individual sobre el central de l’Eivissa, han retallat les diferències fins a dos gols. Tot i això, no es van deixar intimidar els de les Illes Balears que sabent mantenir la calma i acabant amb un desavantatge de tres gols (24-27).

Toni Malla al final del partit es mostrava preocupat “Les sensacions són dolentes, he intentat fer diverses coses, per a no fer canvis defensius he ficat a la gent a jugar una mica més. Per molt que al final hem tingut pogut retallar les diferiències al marcador però ha estat més per la força del públic que per nosaltres mateixos. Cal millorar, cal treballar i el que no pot ser és tindre falta d’actitud” sentenciava l’entrenador tortosí que a més afegia que “Cal espavilar, jo el primer, perquè hem de fer un pas avant. Potser cal entrenar amb una mica més d’intensitat. Crec que estem entrenant bé, però falta un punt d’agressivitat. Crec que és un tema d’actitud, tenim por de fallar-la, no sé no ho entenc. Cal continuar treballant i no hi ha una altra. Això és molt llarg, hem perdut dos partits, però aquí guanya el que és el millor al final no ara“, ha conclòs Malla.

FITXA TÈCNICA

Fertiberia BM Port Sagunt: Ignasi Admella, Vives (2) , Ortega (4) , De la Vall, Aron Díaz Ledo , Cunha , Valter (3) , Camacho (1) , Del Racó (1) , Dani Martínez, Nolasco (5) , Arnau (1), Manzano (3), Sedano, Poveda (4) .

HC Eivissa Handbol Club: Juan Gamallo, Vicente Sancho, Samuel Pereiro (5), Javier Rodríguez (3), Abel Navarro (2), Jorge Rodriguez, Alberto Luis (2), Daniel Bernardez (8), Marc Torres (1), Diego Prada (1), Ander Iriarte (3), Bodí (2), Pablo Castro Chapela

Parcials: 1-0, 2-1, 3-4, 5-5, 7-9, 8-11, 10-14, 12-15, 14-17, 17-21, 20-23, 24-27