HomeEsportsDerrota del CV Roquetes a la pista del Muro mallorquí en l'estrena...

Derrota del CV Roquetes a la pista del Muro mallorquí en l’estrena a la Superliga-2

El Volei Roquetes no ha pogut puntuar en la seua estrena a la Superliga 2 del voleibol masculí estatal, perdent per 3-1 a la pista del Vòlei Muro en 1 hora i 48 minuts de joc.

El conjunt mallorquí que s’ha reforçat aquesta temporada,va ser més regular. Els roquetencs van donar rèplica i una bona imatge, demostrant que tenen encara molt marge de millora, sobretot considerant que el seu tècnic i jugador franquícia, el veneçolà Andy Rojas, va arribar el passat dijous i encara no ha pogut pràcticament començar a treballar amb la plantilla. Les sensacions van ser bones davant un equip que pot ser un rival directe en la lluita per la permanència. També s’ha produït el debut de la nova incorporació Samuel Pacheco, que ha arribat com Rojas aquesta setmana, i la passada temporada va formar part del Sparteam Voley de la lliga del Perú.

El partit va començar molt igualat, amb bones sensacions per als roquetencs, que portaven la iniciativa al marcador fins al 16-18. Reacció local després del temps mort, aconseguint un parcial 4-0, per situar-se per davant 20-18. A partir d’aquest moment el conjunt mallorquí va mantenir l’avantatge fins a anotar-se el primer set per 25-21, amb 23 minuts.

El segon va començar també amb molt d’equilibri de forces, fins a l’11-7 que provocava el temps mort roquetenc, que va sorgir efecte per recuperar opcions, entrant en partit en una fase de mínimes avantatges i successius empats fins el 20-16, que obligava de nou al tècnic del conjunt roquetenc a demanar un altre temps mort, sense la repercussió desitjada. El CV Muro amb un joc més consistent va augmentar la seua renda, anotant-se el segon set amb idèntic resultat que el primer amb 28 minuts de joc.

El CV Roquetenc no es va resignar a la derrota, i el tercer set va continuar amb moltíssima igualtat i mínimes avantatges locals, fins que amb 12-13 a favor dels roquetencs, el tècnic local va intentar frenar la progressió i bon moment de joc rival amb un temps mort, que no va tenir efecte. Els roquetencs van seguir dominant incrementant la renda favorable fins al 16-20 amb nou temps mort local,que tampoc va tenir repercussió, els roquetencs més encertats, sobretot en el bloqueig i el remat, van sentenciar amb cinc punts consecutius incloent l’últim de sacada directa per part de Frander Añes, per situar el 17-25 en 21 minuts.

El quart parcial va començar amb bones perspectives per als roquetencs, que van continuar amb opcions en un inici de moltes alternances fins al 13-9 que propiciava el temps mort visitant. La reacció ja no es va produir, els roquetencs van cometre algunes errades, amb una recepció menys efectiva, i les diferències del CV Muro van anar augmentat, fins a imposar-se amb solvència per 25-19 en 22 minuts.