HomeEsportsEl Penyíscola del tivissà Carles Saladié surt golejat del camp del Barça...

El Penyíscola del tivissà Carles Saladié surt golejat del camp del Barça B (6-2)

Semblaven ficar-se-li les coses de cara al Penyíscola al camp del Barça, quan Paniagua a l’inici del partit li donava avantatge al marcador dues vegades als minuts 3 i als 13 però amb un autogol de Rahalí (8′) i un gol a l’últim minut de Valderrama els blaugrana li donaven rèplica als castellonencs i marxaven als vestidors amb equilibri al marcador.

Tot i que l’equip entrenat per Xavi Closas arribava a n’aquest partit amb una dinàmica negativa de tres derrotes consecutives (totes tres per la mínima) el Penyíscola sortia amb recel d’aquesta mala ratxa i volia donar un cop de puny damunt la taula per refermar les aspiracions que els situen entre els candidats a optar al retorn a la primera divisió de futbol sala.

Els blaugrana li donaven la volta al marcador només sortir a la segona meitat amb un gol obra d’Aniol, que els permetia avançar-se per primer cop al llarg del partit. A partir d’aquí el conjunt culé s’ha mostrat superior i han pogut contenir els atacs de cinc amb el porter-jugador dels jugadors castellonencs que han vist com al tram final arribaven els gols que unflaven les diferències amb dos gols al mateix minut de Dani Fernández i Víctor Pérez (36′) i completant el doblet Víctor Pérez, a dos minuts del final.

És la segona desfeta de la temporada del Penyíscola i totes dues han arribat lluny del pavelló castellonenc en els dos darrers desplaçaments del quadre dirigit per Santi Valladares (a Talavera i a Barcelona) i per contra és el segon triomf en cinc partits dels deixebles de Closas que s’han pogut treure l’espineta.

Tocarà aixecar el cap i el Penyíscola (que és ara mateix quart classificat amb 9 punts) ja li toca mirar cap al compromís que els enfrontarà la setmana vinent davant el conjunt mallorquí del Calvià que a hores d’ara és desè classificat amb set punts i aquesta setmana s’ha imposat a casa davant la visita del Ejido (3-0).