HomeCulturaEl Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) celebrarà la 56a Trobada...

El Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) celebrarà la 56a Trobada de corals a la Sénia

Aquest diumenge 12 de març, uns setanta xiquets i xiquetes de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona s’aplegaran a la Sénia per celebrar la 56a Trobada de Corals del SCIC, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. En aquesta ocasió, l’obra principal del concert serà la cantata “Daltabaix a la ciutat”, que narra l’experiència d’un grup d’infants i joves que viuen tot d’històries a la seua ciutat. La música és del compositor tortosí Josep Ollé i Sabaté i el text, de l’actriu Laura Aubert i Blanch.

En una terra de música, el cant coral està ben viu. Al concert hi participaran les següents corals: La Binota (Tortosa), Cantarelus (La Riera de Gaià), Cors Alegres (Valls), la Coral de l’Escola de Música Municipal d’El Perelló i el Cor de Mitjans i Grans de Joventuts Unides (La Sénia). Dalt de l’escenari, però, no estaran sols; els acompanyaran músics del territori: Duna Fontanet, Oriol Navarro, Rafel Iniesta, Andreu Roig i Rut Queralt. Tot sota la direcció de Cinta Ollé i Sabaté.

Per preparar el concert i per ajuntar totes les veus, es farà una jornada de treball durant tot el cap de setmana de treball. Començarà amb una estada a Deltebre; una bona excusa per descobrir el territori que tenim i el paisatge que ens envolta. I el treball realitzat durant aquests mesos es podrà escoltar el diumenge 12 de març al migdia, a les 12:30 h, a la Casa de Cultura de la Sénia. Les entrades valen 5€ i es podran comprar allà mateix abans de començar el concert.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies