HomePolíticaJunts aposta fort per Àngels Llombart i encapçalarà la llista per l’alcaldia...

Junts aposta fort per Àngels Llombart i encapçalarà la llista per l’alcaldia a Rasquera

A la darrera reunió de Junts per Rasquera la militància va proposar que l’actual alcaldessa de la localitat riberenca encapçales aquesta candidatura. La tasca executada en aquest mandat al davant de l’ajuntament rasquerà ha fet decidir recolzar  a Àngels Llombart perquè continuï dirigint aquest municipi de la Ribera.

La  gestió que ha dut a terme  no ha passat desapercebuda per ningú a la comarca de la Ribera i bona part de les Terres de l’Ebre. amb la dinamització de la Fira ramadera i artesanal,  la implantació de la llar a l’escola, la instalació de plaques fotovoltaiques  a l’escola o fins i tot fent bandera que cap municipi de la comarca no quedi exclòs del Fons de Transició Nuclear. També recordar la forta reducció del deute de les arques municipals que s’ha dut a terme durant el seu mandat.

A la proclamació com a candidata de Junts, el president de Junts de la Ribera, Jordi Jardí, comentava “Avui és un dia important per a Rasquera, per la comarca de la Ribera i per a Junts per Catalunya no només a la Ribera sinó a totes les Terres de l’Ebre” afegint tot seguit “la vàlua que ha demostrat al davant de l’Ajuntament de Rasquera, Àngels Llombart, ens omple d’orgull a tots els riberencs i riberenques“.

Certament, l’impuls que ha donat l’alcaldessa a aquest municipi riberenc ha estat espectacular. Un impuls que vol continuar tirà endavant la legislatura vinent aprofitant fons d’inversió aliens com són els Next Generation, Fonts de Transició Nuclear i així com altres ajudes d’administracions superiors com podria ser l’1 % cultural. “Aquest impuls es basarà en tres eixos estratègics: Educació, Cultura i Economia apostant sempre amb la reducció de costos i millora de l’eficiència energètica“, comentava Àngels Llombart. De manera més concreta afegia “obres necessàries com canviar xarxa aigua potable, clavegueram, fer un planta de compostatge per la recollida d’orgànica, fer una comunitat energètica d’autoconsum, canviar tancaments a l’escola per la millora de l’eficiència energètica, posar en marxa d’una vegada la caldera de biomassa”.

Àngels Llombart, és l’actual alcaldessa de Rasquera, diplomada en magisteri, és mestra del col·legi de Perelló. Ha estat alcaldessa i regidora de Rasquera en dues legislatures diferents. Actualment, forma part de l’executiva de Junts a la Ribera d’Ebre i de la Vegueria. Així com membre del Consell Nacional de Junts.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies