HomeEsportsFutbolEl Tivenys perdona i ho acaba pagant davant l'Ametlla B que empata...

El Tivenys perdona i ho acaba pagant davant l’Ametlla B que empata al darrer sospir (2-2)

Veure per creure-ho. El Tivenys ha deixat escapar viu a un conjunt calero, que malgrat avançar-se en el marcador, s’ha vist superat pel bon joc de l’equip local i han perdonat un reguitzell d’ocasions que haguessin pogut acabar en una golejada àmplia. Tot i així, la ressistència visitant i la fe en el treball realitzat els ha acabat donant un punt en pràcticament la darrera acció del partit.

El gol encaixat, quan es duien vint-i-un minuts de partit, en pràcticament la única ocasió que han disposat els visitants durant el primer temps, ha donat ales als tivenxans que a partir del gol s’han volcat a l’àrea calera i arran d’un penal discutit pels visitants, Robert s’encarregava de reestablir la igualada quan restaven vuit minuts per a enfilar el camí de vestidors. L’1-1 esperonava encara més als verd-i-negres que a dos minuts del descans Pau Mauri culminava un bon contracop i el traduïa en el gol de la remuntada. Així s’ha arribat a l’equador del matx, amb un Tivenys dominador de la situació.

A la represa, tot i els intents visitants per arriscar deixant una línia de tres centrals al darrera han propiciat que els d’Ignasi Mauri tinguessen fins a tres ocasions claríssimes que han salvat els defensors caleros baix mateix dels pals. Al temps de descompte, una bona acció personal de Quintana li ha permés filtrar la passada cap a Khalifi que ha superat al porter local i ha deixat en cara de tontos al Tivenys quan ja assaborien la victòria. Han estat els primers dos punts que han volat del municipal de la Valleta, després de les dues victòries anteriors.

Sala de premsa:

El tècnic visitant Jordi Subirats ‘To’ reconeixia que “ens hem trobat un punt a les últimes de canvi. Crec que el Tivenys, molt millor adaptat que nosaltres al terreny de joc i les medides del camp, ha estat superior. Ells han ficat molta intensitat i nosaltres no hem sabut contrarrestar. Tot i empatar, cal ser clars, i ens hem trobat un punt quan mereixia la victòria el conjunt local. Tot i així, el mèrit dels meus jugadors que han lluitat fins al final i hem tingut un premi que no hem merescut pel joc que hem realitzat però que ha premiat l’esforç que han realitzat” ens comentava To que afegia que “m’ha sorprés el Tivenys, intentant jugar sempre i ficant-nos pilotes a les esquenes dels nostres defensors que durant el primers deu minuts ens han generat dues ocasions claríssimes de gol que per sort nostra no han pogut aprofitar. A partir d’aquí hem reaccionat i arran d’una clara situació de Quintana i el gol de Ximo ens hem pogut avançar, tot i que no era del tot just, però el cert és que ens donava molta moral. Però en el darrer quart d’hora un penal un xic rigurós i en una bona contra que ens han superat han pogut donar la volta al marcador al descans que feia justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc” ens apuntava el tècnic calero. “A la represa hem intentat tirar les línies més endavant i hem intentat fer el nostre joc i jo crec que durant els primers vint-i-cinc minuts de la segona meitat el joc ha estat anivellat però hem arriscat deixant tan sols una línia de tres al darrera i això ha permés que les contres locals ens han portat perill i ens han perdonat en tres ocasions que hem tret nosaltres de baix del pals. Això ens ha dixat vius i a l’últim minut en una bona jugada de Quintana, Khalifi recollia la pilota que ficava a les esquenes del tivenxans i aconseguia el gol de l’empat. Crec que no ha estat just, que el Tivenys mereixia matar el partit però no han tingut l’encert necessari i el meu equip ha tret aquest punts per ganes i casta, no hem abaixat el ritme ni la intensitat i hem tret un punt important d’un camp molt complicat i on el Tivenys traurà molts punts aquesta temporada. Content per l’actitud de l’equip, tot i que no ha estat el futbol que nosaltres estem acostumats a fer, però en aquests partits és important sumar i ho hem pogut aconseguir. Orgullós del treball de cara als dos compromisos que ens venen seguits a casa nostra“.

La propera jornada:

El Tivenys es desplaça al Camp Nou de la Cava la setmana vinent, en principi dissabte a partir de les 17 hores de la tarde i intentaran recuperar el terreny perdut en aquesta jornada, mentre el conjunt calero rebrà al seu municipal la visita de la Galera, dissabte la tarde també en el primer partit que jugaran com a locals de forma consecutiva rebent als galerencs i després a la Cava B.