HomeEsportsMeritòria i treballada victòria del CHP Amposta davant el CN Reus Ploms

Meritòria i treballada victòria del CHP Amposta davant el CN Reus Ploms

El CHP Amposta va superar el difícil obstacle que suposava la visita del CN Reus Ploms, un dels equips més potents del grup a la Segona Catalana d’hoquei patins, format per jugadors amb molta qualitat.

El partit va començar amb domini visitant i el conjunt ampostí aguantant les escomeses del seu rival. El porter Juan Pablo Alba va protagonitzar una destacada actuació, molt encertat durant tot el partit, i sobretot en aquesta primera fase del partit, evitant amb les seues intervencions que el conjunt reusenc s’avancés al marcador. En el tram final de la primera part va millorar l’equip local dirigit per Jordi Mirado, i a 10 minuts per al descans, Robert Carles va transformar un penal comés sobre Pau Esquerré, que un minut després va disposar d’una falta directa, però el seu xut es va estavellar al travesser. Seguidament va encertar, superant al porter visitant, per marxar el CHP Amposta amb una renda de dos gols a favor.

A la segona part el CN Reus Ploms va sortir pressionant fort, aconseguint dos gols, que situaven l’empat al marcador. Cap dels dos equips es va conformar amb el resultat i els últims minuts van resultar intensos i emotius. A 5 minuts per la finalització del partit, Pau Estudillo amb un xur exterior va aconseguir el tercer gol. Les accions de perill van continuar produint-se a les dos àrees, amb un remat al pla per part ampostina, i el CN Reus Ploms desaprofitant un penal i una falta directa.

La pròxima jornada el CHP Amposta jugarà diumenge a les 18:00 hores a la pista del CH Espluga de Francolí.