HomeTerres de l'EbreEl treball ‘Valorització de subproductes ebrencs’ de Marc Bernardo Gellida guanya la...

El treball ‘Valorització de subproductes ebrencs’ de Marc Bernardo Gellida guanya la 9a edició dels Premis Idecé

TERRES DE L’EBRE // Divendres passat, 4 de desembre, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; la vicepresidenta primera, Gemma Carim, i el director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idecé), Albert Salvadó, van lliurar els premis Idecé en la seua novena edició.

Els treballs presentats demostren que es consolida la implicació de l’alumnat dels centres de secundària de les Terres de l’Ebre, tant per la seua participació com pel nivell, la qualitat dels treballs participants, com ha destacat el jurat d’esta nova edició.

El guanyador d’esta 9a edició dels Premis Idecé ha estat el treball Valorització de subproductes ebrencs de Marc Bernardo Gellida de la Ràpita, estudiant del Col·legi Diocesà de la Sagrada Família de Tortosa, i ha rebut el primer premi dotat amb 1.500 euros. 

El segon premi, dotat amb 1.000 euros, ha estat per al treball Un futur amb més cabeçuts al delta de l’Ebre del qual és l’autora Ana Yoshihara Estévez de la Ràpita, estudiant de l’Institut Els Alfacs, el tercer premi dotat amb 700 euros ha estat per al treball titulat Reconstrucció dels orígens rapitencs del qual és l’autor  Pol Campo Ortí de la Ràpita, estudiant també a l’Institut Els Alfacs i el quart premi dotat amb 500 euros ha estat per al treball Projecte de remodelació del balneari d’en Porcar de la qual és l’autora Neus Albalat Queralt de la Sénia, estudiant de l’Institut Montsià.

Amb estos guardons l’Idecé pretén reconèixer la creativitat i l’esforç de l’alumnat de Batxillerat i dels cicles formatius de Grau Superior en els seus treballs de recerca i crèdit de síntesi. Estos treballs esdevenen projectes elaborats amb una qualitat de continguts, anàlisi, aprofundiment i metodologia suficientment acreditats i, per tant, poden esdevenir un projecte coherent i d’interès social en el camp del desenvolupament integral de les Terres de l’Ebre.

Marc Bernado Gellida, guanyador del primer premi, al costat de Xavier Pallarès, delegat del Govern a les Terres de l’Ebre | Claudio Lanau Fotògraf 

 

Ana Yoshihara Estévez, guanyadora del segon premi, i Gemma Carim, vicepresidenta de l’Idecé.  | Claudio Lanau Fotògraf 

 

D’esquerra a dreta: Pol Campo Ortí (tercer premi) i Neus Albalat Queralt (quart premi), durant l’exposició del seu treball.  | Claudio Lanau Fotògraf 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies

-->