HomeSalutEl Verge de la Cinta ha realitzat durant sis hores una operació...

El Verge de la Cinta ha realitzat durant sis hores una operació de columna d’alta complexitat

L’equip del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, ha intervingut durant gairebé sis hores a un pacient amb luxació cervicotoràcica.

Per a fer esta operació s’ha requerit una coordinació de tot el personal de quiròfan com són; els zeladors, els auxiliars d’infermeria, les infermeres, les anestesistes, el tècnic de raigs, entre altres, i també han participat tant del torn de nit i com del matí.

El Dr. Julio Nogales ha volgut destacar la vocació de les persones implicades i ha donat les gràcies a tot l’equip que va permetre que l’operació haja estat un èxit, així com als dos facultatius externs que hi han col·laborat, el Dr. Joan Salvador Escala, traumatòleg de Reus, i el Dr. Mauricio Díaz, neurofisiòleg de Zaragoza.

Nogales ha assenyalat que “portem tota la setmana preparant la cirurgia i ha estat un orgull veure’ls treballar. Els companys que han vingut de fora, simplement s’han quedat admirats de veure la col·laboració i coordinació de l’equip durant tota la intervenció.”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 54

Últimes notícies