HomeEsportsEl Win Tortosa arriba als 2.500 abonats després de deu mesos en...

El Win Tortosa arriba als 2.500 abonats després de deu mesos en funcionament

El creixement del nombre d’usuaris del complex esportiu Win de Tortosa, que inclou la nova piscina i que va obrir al públic a principis de novembre del 2018, ha estat exponencial durant estos deu mesos, fins al punt de situar-se al voltant dels 2.500 usuaris, una xifra impensable quan es va posar en funcionament el complex i que suposa un increment del 614% en relació amb els 350 abonats de l’antiga piscina, que va ser enderrocada just després que obrís portes la nova. 

En les primeres setmanes d’activitat, amb la piscina, les sales de fitness, spinning i activitats dirigides operatives, ja es va aconseguir doblar la xifra dels abonats; a principis d’any s’havien superat els 1.700 i cap al maig es va passar la barrera dels 2.000 abonats, tot just abans de finalitzar una segona fase del projecte que va posar en servei totes les instal·lacions, incloent-hi les pistes de pàdel i la zona d’aigües de benestar. Es donava així per finalitzat un dels projectes més emblemàtics de l’anterior mandat -amb anys d’endarreriment pel fiasco de l’anterior projecte-, que ha costat més de cinc milions d’euros. 

El grau d’ús assolit per les instal·lacions es considera en qualsevol cas un gran èxit. Pel que fa a les activitats, la regidora d’Esports, Cinta Espuny, explica que “des de l’Ajuntament estem consolidant l’activitat física regular a la ciutat” i que durant l’estiu s’han mantingut les activitats que es fan al WIN. A més a més, hi ha hagut un total de 350 inscrits als campus esportius  (multiesport, futbol i gimnàstica rítmica) de Tortosa Esports, l’empresa municipal que gestiona també el Win. Al complex de la piscina, el volum d’abonats ha obligat a contractar més monitors i a fer equilibris amb els horaris i les sessions dels cursos de natació o de les activitats dirigides. 

 

Seu de competicions 

La nova piscina també ha estat la seu de les primeres competicions de natació. La més emblemàtica ha estat la de natació dels World Sports Games, però també s’hi ha disputat un campionat provincial de clubs, organitzat per la Federació Catalana de Natació, i dos jornades corresponents als Jocs Esportius Escolars de Catalunya: les semifinals i finals comarcals del Baix Ebre i les finals territorials.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 78

Últimes notícies