El xef Rafel Muria que lidera el restaurant amb una Estrella Michelin Quatre Molins i 6a generació de la família d’apicultors de Mel Muria, ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia 2021.
Han fet entrega del guardó, la reconeguda cuinera Carme Ruscalleda amb set Estrelles Michelin i vicepresidenta de l’Agència Catalana de Gastronomia i Nutrició, i la consellera d’Acció Climàtica Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya Teresa Jordà.
En recollir el premi Rafel Muria ha indicat que “per a mi este reconeixement és un pas més cap a l’excel·lència en la meua feina. Una gran motivació per seguir donant el millor de mi mateix cada dia i per seguir innovant i aportant valor a una professió que m’apassiona”.
Els altres premiats d’enguany han estat Jordi Vilà, Premi Nacional de Gastronomia, Javier Oliveira del Restaurant Via Veneto, Premi Sala i l’Associació d’Empreses Majoristes de Mercabarna Premi Especial de l’Acadèmia.