HomeEsportsEl CH de l'Amposta Lagrama supera al conjunt del CH Ribes

El CH de l’Amposta Lagrama supera al conjunt del CH Ribes

ESPORTS // El CH Amposta va disputar l’última confrontació amistosa abans de l’inici de la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení estatal, on rebrà el dissabte a les 20:00 hores al CH Sant Vicenç. L’equip ampostí es va imposar per 32-23 al CH Ribes, equip de Lliga Catalana, que va resultar un rival bastant complicat, sobretot a la primera part.

Poca intensitat en defensa i moltes pilotes perdudes van propiciar un duel molt igualat, arribant-se al descans amb un incert 14 a 13.

La millor posta a punt i forma física de les jugadores de Sasa Jovic, va resultar determinant, ja que en els últims 15 minuts, després d’un temps mort, amb el resultat de 22 a 20, va arribar un parcial de 10 a 3, per situar al marcador el definitiu de 32 a 23.

• CH AMPOSTA LAGRAMA: Lázaro (23 g./9 p.), Ripoll.Vila (3), Haro, Rieres, Gemma Gàlvez (3), Cristina Tortajada (4), Yélamo (5), Bertomeu, Guerrero (5), Ferréz, Judit Tortajada (7), Gasca (5).