HomeEducacióEleccions URV - Mercè Gisbert · “Apostem per un canvi no convencional,...

Eleccions URV – Mercè Gisbert · “Apostem per un canvi no convencional, en el model educatiu i en el de governança“

Mercè Gisbert candidata a rectora.

Gisbert és doctora en Ciències de l’Educació. Assegura que afronta el seu “repte personal i professional més gran” i oferix el seu “marcat doble perfil” docent i investigador; la seua “experiència de gestió” i el seu coneixement del territori. Gisbert reivindica que ha treballat en 14 universitats del món i que pot aportar una mirada àmplia per a aconseguir que la universitat siga també “inclusiva”. “Tots som URV, no només els que tenen més impacte científic o territorial o els que obtenen més recursos per a recerca”, va posar com a exemple la catedràtica de Tecnologia de l’Educació, en una entrevista amb Canal Terres de l’Ebre en què va advocar per dotar els campus de més vida cultural i va opinar que és el moment de fer evolucionar el model educatiu reformulat fa dos dècades per a ajustar-se a l’anomenat procés europeu de Bolonya, que homologava continguts i avaluacions. Aposta entre altres coses perquè hi haja més i noves opcions de pràctiques per als estudiants.

L’aposta pel canvi de Gisbert és “no convencional”, segons el seu lema, amb “un model de governança diferent” que preveu un equip directiu que integre tant personal acadèmic com d’administració i serveis; una estratègia general i un aprofitament del coneixement de la gent que està a punt de jubilar-se.

Al campus ebrenc, considera que hi ha “moltes oportunitats d’ampliació” de l’oferta d’estudis, inclosos nous productes, com ara cicles formatius promoguts conjuntament pels departaments d’Educació i d’Universitats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 45 = 55

Últimes notícies