HomeEsportsEl FC Ascó s'imposa per 3-1 al CD Tortosa en el partit de Festes...

El FC Ascó s’imposa per 3-1 al CD Tortosa en el partit de Festes Majors i segueix invicte a la pretemporada

Al final es va imposar la lògica i el FC Ascó de Tercera Divisió va fer valdré la seua superior categoria, per imposar-se 3-1 al CD Tortosa de Segona Catalana, que va millorar amb relació als dos primers partits amistosos disputats amb la Pobla de Mafumet i CF Jesús Catalònia, donant sempre rèplica al conjunt local.

Els asconencs van dominar en el primer temps, després d’haver de fer un primer canvi molt aviat, per la lesió al minut 10 de Ñoño. Adri Fernández en dos ocasions i Pol Benito van disposar de les millors opcions per avançar al conjunt local al marcador, però el Guillem Navarro va marcar a un minut per finalitzar el primer temps, permeten a l’equip tortosí marxar al descans amb una mínima avantatge al seu favor. A la segona part va millor el FC Ascó, i Adri Fernández va empatar al minut 63. Gerard Badia que ha començat molt inspirat aquesta temporada, va marcar al minut 73 i 80 per sentenciar el partit, tot i que l’equip tortosí va competir sempre sense rendir-se.

German Inglés considerava que s’havien trobat un rival molt digne “la veritat és que ens han creat bastants dificultats, han jugat molt ordenats i amb Joel Marigot, que portava perill al contraatac, no hem aprofitat les ocasions creades, i ens ha costat bastant superar al conjunt tortosí”.

Guillermo Camarero va acabar bastant satisfet de l’assaig “tenint en compte la categoria del rival i les nombroses baixes en què hem afrontat el partit, l’equip ha respost bastant bé, i hem aprofitat per provar un sistema nou, tot i que no serà el que utilitzarem durant la lliga, on volem ser dominadors del joc i tenir més possessió de pilota, l’equip ha tancat bé els espais i tampoc els hem donat moltes oportunitats de crear perill a un rival que té jugadors de molta qualitat”. El tècnic tortosí reconeix que necessita reforços “disposo de 16 jugadors, la plantilla és curta i espero que puguin arribar almenys un parell d’incorporacions”.

FC Ascó: Verdejo, Roda, Nico Diaz, Adri Fernández, Pol Benito, Rosales, Miravent, Sergio Cáliz, Imad, Ñoño, Gerard Badia. Tambè, Puiggros, Genis, Jorge Granado, Aleix Cuenca, Gorgues, Marcel, Samper, Rafa Llop i Hamir.

CD Tortosa: Rojas, Eloi, Pau Valmaña, Marc Fabregat, Sergi Durán, Joel Marigot, Guillem Navarro, Èric Fernández, Marc Bernardo, Roger Escribà, Dani Casas. També Martí, Jordi Sorolla, Aleix Alemany, Pau Cid, David Bel i Joan Gisbert.

Va dirigir el partit l’àrbitre de la delegació de Lleida, Albert Manrique Tomàs, assistit a les bandes per Marc Esteban Bote i per Calin Barta Giurgiu. Va amonestar amb targeta groga al local Adri (85′) i als visitants Valmaña (39′), Roger Escribà (71′) i Sergio Duran (85′).