HomePolíticaElisabeth Tomàs i Joan Lucas deixen el Govern Municipal de Deltebre

Elisabeth Tomàs i Joan Lucas deixen el Govern Municipal de Deltebre

El ple de l’Ajuntament de Deltebre donarà compte en la sessió plenària de demà de la renúncia de dos membres del govern municipal d’Enlairem Deltebre. Es tracta de la primera tinent d’alcaldia, Elisabeth Tomàs, i del regidor d’Imatge de Poble, polítiques Ambientals i platges, Joan Lucas. Els dos regidors han decidit fer un pas al costat en este últim tram de legislatura en el que el govern d’Enlairem Deltebre té previst donar el màxim impuls a l’acció de govern.

L’alcalde Lluís Soler ha valorat el gest “valent i honrat” que han fet els dos regidors de fer el pas al costat en aquest moment i recorda que els dos primers anys de la legislatura han sigut molt intensos, havent de fer front a temes excepcionals com el temporal Glòria, la pandèmia de la Covid-19, la tramitació del nou POUM o tota la lluita contra la regressió del delta de l’Ebre. Qüestions, que ha dit, han necessitat molt d’esforç i dedicació per part del govern municipal: “De forma honrada i valenta ens han comunicat la seua decisió de fer un pas al costat perquè ha estat un temps complicat i no volen condicionar la seua expressió amb el que puga vindre a l’última part del mandat municipal”.

La renúncia de Tomàs i Lucas es farà demà al ple municipal i a partir de dijous es treballarà ja en la incorporació dels nous membres de govern que els substituiran i que seran Rosa Royo i Kilian Franch, que ja va ser regidor en l’anterior legislatura.

En el ple ordinari del mes de setembre també s’aprovarà el compte general del 2021, uns comptes que segons el govern municipal demostren el bon treball fet en els darrers anys per posar ordre als comptes municipals.

Al Ple també s’aprovarà el darrer tràmit per a elevar a la Comissió Assessora Jurídica de la Generalitat la revisió del contracte de subministrament d’aigua potable. El govern municipal vol revocar el contracte que té vigència fins al 2037, ja que actualment la xarxa presenta moltíssimes deficiències amb pèrdues de fins al 70% i l’empresa concessionària Sorea no té previst realitzar cap inversió a la xarxa en els setze anys que queden de contracte.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies