HomeSense categoriaEls alcaldes i alcaldesses del Baix Ebre es reunixen per elaborar el...

Els alcaldes i alcaldesses del Baix Ebre es reunixen per elaborar el pla de mandat de la Diputació durant el 2019-2023

Per tal de dissenyar conjuntament les principals línies estratègiques del mandat 2019-2023 de la Diputació de Tarragona, els alcaldes, alcaldesses i representants dels municipis de la comarca del Baix Ebre s’han reunit a l’Escola d’Art de la Diputació de Tortosa amb la presidenta de la institució, Noemí Llauradó, amb l’objectiu de debatre i conèixer de primera mà inquietuds, objectius i reptes del món local.

Esta és la primera vegada a la història de la Diputació que es treballa a partir d’un procés participatiu com este. D’esta manera, el govern de la Diputació coneix, de primera mà, les prioritats dels municipis de la demarcació per dissenyar polítiques per a la ciutadania. Per a la presidenta de la Diputació, esta és una manera de “garantir i comprometre’s a fer política, tot incidint en lo futur de la ciutadania i fugint de les decisions immediates i de la tàctica. A partir de la informació obtinguda, se fixaran les línies estratègiques i els objectius del mandat, amb la voluntat que els àmbits d’actuació i els serveis que s’hi ofereixen siguen els més útils per a tothom.

Com a la resta de trobades que ja s’han dut a terme al Montsià, a la Terra Alta, a la Ribera d’Ebre, també ha comptat amb la presència del vicepresident primer, Quim Nin, de la vicepresidenta segona i alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, del vicepresident tercer, Adam Tomàs, i dels diputats Joanjo Garcia i Joan Castor Gonell, així com de l’equip tècnic especialitzat que, utilitzant la metodologia del diàleg apreciatiu, n’extraurà els continguts i les propostes que es tindran en compte a l’hora de dissenyar el Pla de Mandat, juntament amb altres fonts d’informació. El procés participatiu també s’estendrà a altres grups, com els treballadors de la Diputació, i el pla que regirà l’estratègia de la Diputació de Tarragona per al present quadrienni estarà acabat durant el primer trimestre de 2020.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 76

Últimes notícies