HomeEsportsEls alumnes del CPEE Sant Jordi de Jesús participen en un...

Els alumnes del CPEE Sant Jordi de Jesús participen en un projecte de rugby amb estudiants de la URV

Els estudiants de tercer del Grau d’Educació Primària del campus de la URV a les Terres de l’Ebre preparen sessions d’entrenament per desenvolupar amb els alumnes del CPEE Sant Jordi de la Diputació a Jesús.

Els 44 estudiants que cursen l’assignatura d’Ensenyament i Aprenentatge de l’Educació Física II de tercer fan d’entrenadors una vegada al mes i juguen amb ells un partit, mentrestant l’alumnat del Sant Jordi s’entrena un dia a la setmana. Els alumnes aleguen que “Sortir de l’aula i aplicar la teoria d’una manera pràctica és molt més enriquidor”.

El dinamitzador de psicomotricitat del Sant Jordi, Cristòbal Caballé, ha estat l’impulsor del projecte, després d’haver conegut l’experiència de la fundació escocesa Trust Rugby International. “És un projecte molt interessant perquè en els equips d’aquesta lliga pot jugar-hi tothom i perquè sigui realment inclusiu es busca que els equips estiguin integrats per persones amb diferents capacitats”, explica Caballé. “Per als estudiants de la URV és una experiència molt interessant perquè d’una banda els serveix per apropar-se a una diversitat que es poden trobar a les aules de primària, i per una altra s’apropen al rugby com a esport, el que també els donarà eines quan facin de mestres”, explica Miríam Segura, professora del Grau d’Educació Primària al Campus Terres de l’Ebre.

La idea del Col·legi Sant Jordi és poder participar al torneig del 2020 del Trust Rugby International.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 23

Últimes notícies