HomeEsportsEls àrbitres de futbol sala convocats a les primeres proves físiques de...

Els àrbitres de futbol sala convocats a les primeres proves físiques de la temporada

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala ha convocat a un total de 525 àrbitres de futbol sala per a les primeres proves físiques de la temporada que es celebraran el proper 4 i 5 de setembre.
Comença la temporada 2021-2022. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol anuncia la primera convocatòria de les proves físiques del CTAFS pel proper dissabte 4 i diumenge 5 de setembre de 2021 al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló.

El CTAFS ha convocat a un total de 525 àrbitres de futbol sala, dels quals 139 són provinents de l’Escola d’Àrbitres de futbol sala, és a dir, que van realitzar i superar el curs aquest estiu.

El CTAFS ha dividit les primeres proves físiques de la temporada en dos dies: eldissabte 4 i el diumenge 5 de setembre de 2021.

PROVES FÍSIQUES CTAFS
LLOC
  • Pavelló Municipal Xavier Ballber (Cervelló)
DATES
  • Dissabte, 4 de setembre de 2021 (de 9.00 a 21.00 hores)
  • Diumenge, 5 de setembre de 2021 (de 9.00 a 15.00 hores)

 

El primer dia, el dissabte 4 de setembre, es dividirà en deu torns: de 9.00 hores a 21.00 hores, mentre que el diumenge 5 de setembre es dividirà en sis torns,de les 9.00 hores fins a les 15.00 hores.

El col·lectiu arbitral de futbol sala ha de superar, al llarg de la temporada, dues convocatòries de proves físiques per acreditar-se com a aptes per a la pràctica arbitral. Les proves físiques són obligatòries per a totes les categories excepte per als àrbitres assistents.

A continuació es detallen els tres tipus de proves a superar:

El ‘Test Yo-Yo’ que té l’objectiu de mesurar la capacitat de recuperació d’una persona que se sotmet a un exercici progressiu màxim i intermitent, realitzant una sèrie de repeticions amb carreres d’anada i tornada de 40 metres, variant la velocitat en progressió ascendent.
El ‘5×30’, la qual es basa a mesurar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica, similar a la carrera específica que realitza un àrbitre en una pista de futbol sala.
El ‘Zig/Zag’, per tal de mesurar la velocitat mínima en un circuit amb les diferents formes que pot córrer l’àrbitre (frontal, lateral i cap enrere) en una pista de futbol sala. El procediment consisteix a córrer en el mínim temps possible.

 

Una vegada realitzades les proves físiques arbitrals de totes les categories, el CTAFS convocarà una jornada de repesca, prevista per l’octubre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies