HomeSense categoriaEls Bombers i el Banc de Sang sumen esforços per aconseguir 5.000...

Els Bombers i el Banc de Sang sumen esforços per aconseguir 5.000 donacions durant el mes de març

TERRES DE L’EBRE // Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits organitzen la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”, que es farà durant tot el mes de març per aconseguir 5.000 donacions, setmanes prèvies a Setmana Santa, quan la donació de sang baixa al voltant del 25%.

Esta sisena edició compta amb el màxim nombre de parcs de bombers implicats, 50 centres que difonen més de seixanta campanyes en 44 municipis, entre els quals es troben Tortosa que tindrà lloc el dia 13 de març i Amposta on és dura a terme el 17 del mateix mes. La imatge d’esta nova edició s’ha fet a la comarca del Montsià, unint bombers i els professionals del Banc de Sang.

A causa de la pandèmia s’ha creat un portal en línia donarsang.gencat.cat/bombers des d’on es pot reservar hora per participar en la campanya. Donat que no es poden fer les habituals exhibicions i activitats dinamitzades per bombers a peu de carrer, els donants es podran fer una fotografia amb una figura de bomber a mida real.

L’edició d’enguany comptarà amb altre component solidari a més de la donació de sang. Tots els donants rebran com a reconeixement al seu altruisme una Polsera Candela i contribuiran, d’esta manera, a la recerca del càncer infantil que l’associació Polseres Candela recolza des de 2013 en projectes a l’Hospital Sant Joan de Déu i l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies