HomeSense categoriaEls consells comarcals de les Terres de l’Ebre es comprometen amb l’Agenda...

Els consells comarcals de les Terres de l’Ebre es comprometen amb l’Agenda 2030

MONTSIÀ // Les quatre presidències dels consells comarcals de les Terres de l’Ebre i el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, el Consell Assessor, Arnau Queralt i l’alcalde d’Amposta i vicepresident tercer de la Diputació de Tarragona, Adam Tomàs s’han compromès amb els temes principals de l’Agenda 2030, els plans de dinamització europeus i la transparència.

El president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, ha destacat la implicació de les quatre presidències dels consells comarcals ebrencs i s’ha compromès “a adoptar de manera transversal els nostres funcionaments interns i plans d’acció locals per complir amb els objectius de l’agenda 2030. Volem liderar l’aposta clara de gestió responsable del medi ambient, de la cultura, de les condicions laborals, de l’equitat, del retorn social i econòmic, i en definitiva, de tots aquells objectius que té en compte aquesta agenda 2030”. 

D’altra banda el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé ha destacat que  “Necessitem institucions en parets de vidre i que siguen essencialment transparents i que no donen peu a cap cas de corrupció i tenir les eines per erradicar-ne qualsevol cas. De fet, aquesta setmana hem aprovat un decret que permetrà desplegar d’una vegada per totes la llei de transparència a través d’un reglament per transmetre una imatge des de totes les institucions de retre comptes i d’una gestió eficient i transparent” 
 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 10

Últimes notícies