HomeEsportsHailu Estrampes (CA Ascó) medalla d'or en javelina al Campionat de Catalunya...

Hailu Estrampes (CA Ascó) medalla d’or en javelina al Campionat de Catalunya de Llançaments d’hivern

ESPORTS // Hailu Estrampes va afegir un nou títol al seu palmarès, després de penjar-se la medalla d’or en la modalitat de javelina, sub-16 del Campionat de Catalunya de Llançaments d’hivern, disputat a l’Estadi Josep Molins de Sabadell, en les categories absoluta, sub-20, sub-18 i sub-16.

L’atleta del CA Ascó, va guanyar amb molta autoritat la prova de la categoria sub-16, llençant la javelina de 600 grams a 52,20 metres. Va compartir podi amb Aaron Rodríguez (CA Montornès), 40,04 i Hugo Garcia Barbero (CA Sant Andreu de la Barca), 31,59.

Van ocupar la quarta plaça, Anna Mayor (UA Montsià), en Martell de 3 quilos, amb 35,54 i també en martell però de 4 quilos en sub-20, Anna Pla (AA Catalunya), 42,99.