HomeSense categoriaEls regants reparen la bomba de Pal i ja han començat a...

Els regants reparen la bomba de Pal i ja han començat a evacuar l’aigua salada dels arrossars afectats pel temporal Glòria

La Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre, després de treballar tot el cap de setmana, va poder posar en marxa ahir diumenge a la tarda l’estació de bombament de Pal, cabdal per poder començar a evacuar l’aigua salada dels arrossar inundats pel temporal Glòria.

L’estació, ubicada a la platja de la Marquesa de Deltebre, va quedar greument afectada pel temporal i els regants han estat tres dies per retirar l’arena acumulada al canal de desguàs i netejar i reparar la maquinària de l’estació de bombeig.

La Comunitat ha treballat amb mitjans i maquinària pròpia i també ha comptat amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat. L’estació de bombeig de Pal és una de les principals bombes de desguàs de l’hemidelta nord i la seua posada en servei ha estat prioritària per als regants, ja que els arrossars inundats es troben per sota del nivell del mar i no poden evacuar per si sols.

 

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 17

Últimes notícies