HomePolíticaEls socialistes anuncien que surten del govern municipal de Tortosa

Els socialistes anuncien que surten del govern municipal de Tortosa

Els socialistes han fet públic a través d’un comunicat oficial, signat per la Federació del PSC de l’Ebre, que surten del govern municipal de l’Ajuntament de Tortosa, i deixen a Junts per Tortosa encara amb una minoria més minsa de la que tenien fins ara.

Els arguments del Partit Socialista, són els següents:

El 8 de gener de 2020 el PSC de Tortosa entrava a formar part del Govern de la ciutat. Durant tot aquest temps hem sumat forces amb la il·lusió i la finalitat de treballar per una Tortosa millor, sempre pensant amb els tortosins I les tortosines. Tot això en unes circumstàncies de vegades difícils per diferents situacions que ens ha tocat viure. Al llarg d’aquest temps hem contribuït des de la nostra tasca de govern a tirar endavant diferents propostes que dúiem en el nostre programa electoral i que s’han pogut materialitzar. Estem orgullosos de la tasca que hem dut a terme en la transformació de la ciutat i en la contribució que hem fet per millorar la vida dels tortosins i de les tortosines. Som un partit que sap i vol governar i ens guia la voluntat de transformar la vida dels nostres veïns i veïnes per millorar-la.

Ara encetem una nova etapa, obrim una etapa de reflexió interna per canviar lideratges. Uns lideratges que han de contribuir a reforçar el partit. Uns canvis que necessàriament s’han de fer amb una nova mirada, amb una nova perspectiva. Des de la reflexió i el consens, satisfets del que ha estat la nostra contribució al govern de la ciutat, entenem que aquesta etapa ha acabat.

Aquelles fites que ens havíem proposat quan vam entrar a govern han estat assolides i, per tant, ara és l’hora d’emprendre nous rumbs. És per això que hem pres la decisió de sortir del govern municipal i passar a l’oposició. Volem continuar sent un partit útil a la ciutadania i ens conjurem per continuar treballant, a partir d’ara des de l’oposició perquè així sigui.

Volem agrair la tasca duta a terme pel nostre company Enric Roig al llarg dels darrers onze anys com a regidor a la ciutat, pel seu treball i dedicació a la mateixa tot desitjant-li els majors èxits en aquesta nova etapa personal i professional que emprén“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies