HomePol铆ticaEls socialistes anuncien que surten del govern municipal de Tortosa

Els socialistes anuncien que surten del govern municipal de Tortosa

Els socialistes han fet p煤blic a trav茅s d’un comunicat oficial, signat per la Federaci贸 del PSC de l’Ebre, que surten del govern municipal de l’Ajuntament de Tortosa, i deixen a Junts per Tortosa encara amb una minoria m茅s minsa de la que tenien fins ara.

Els arguments del Partit Socialista, s贸n els seg眉ents:

El 8 de gener de 2020 el PSC de Tortosa entrava a formar part del Govern de la ciutat. Durant tot aquest temps hem sumat forces amb la il路lusi贸 i la finalitat de treballar per una Tortosa millor, sempre pensant amb els tortosins I les tortosines. Tot aix貌 en unes circumst脿ncies de vegades dif铆cils per diferents situacions que ens ha tocat viure. Al llarg d’aquest temps hem contribu茂t des de la nostra tasca de govern a tirar endavant diferents propostes que d煤iem en el nostre programa electoral i que s’han pogut materialitzar. Estem orgullosos de la tasca que hem dut a terme en la transformaci贸 de la ciutat i en la contribuci贸 que hem fet per millorar la vida dels tortosins i de les tortosines. Som un partit que sap i vol governar i ens guia la voluntat de transformar la vida dels nostres ve茂ns i ve茂nes per millorar-la.

Ara encetem una nova etapa, obrim una etapa de reflexi贸 interna per canviar lideratges. Uns lideratges que han de contribuir a refor莽ar el partit. Uns canvis que necess脿riament s’han de fer amb una nova mirada, amb una nova perspectiva. Des de la reflexi贸 i el consens, satisfets del que ha estat la nostra contribuci贸 al govern de la ciutat, entenem que aquesta etapa ha acabat.

Aquelles fites que ens hav铆em proposat quan vam entrar a govern han estat assolides i, per tant, ara 茅s l’hora d’emprendre nous rumbs. 脡s per aix貌 que hem pres la decisi贸 de sortir del govern municipal i passar a l’oposici贸. Volem continuar sent un partit 煤til a la ciutadania i ens conjurem per continuar treballant, a partir d’ara des de l’oposici贸 perqu猫 aix铆 sigui.

Volem agrair la tasca duta a terme pel nostre company Enric Roig al llarg dels darrers onze anys com a regidor a la ciutat, pel seu treball i dedicaci贸 a la mateixa tot desitjant-li els majors 猫xits en aquesta nova etapa personal i professional que empr茅n“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 77 = 82

脷ltimes not铆cies